Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Σύντροφε Πρόεδρε δεν είναι κακό να λέμε κάπου-κάπου και καμιά αλήθεια

Τα τελευταία δέκα (10) χρόνια το...«ΑΘΛΙΟ» κράτος διαχειρίστηκε την οικονομία του ΛΑΟΥ με ...εντεταλμένο παιδαριώδη τρόπο. «ΑΘΛΙΟΣ» είναι κάποιος ΟΤΑΝ σύρεται και φέρεται κατ' ΕΠΙΤΑΓΗΝ του...συστήματος. «ΑΘΛΙΟΣ» είναι κάποιος ΟΤΑΝ...«κάθεται» στις «πλάτες» των «συμφερόντων» και οδηγείται με ΞΕΝΑ-ιδιοτελή-στοχευμένα ΒΗΜΑΤΑ.
«ΑΘΛΙΟΣ» είναι εκείνος που ΔΕΝ μπορεί να πληρώσει τα Δημόσια Έργα που ΑΥΤΟΣ αναθέτει...επί...«σκοπού».
«ΑΘΛΙΟΣ» είναι εκείνος που ΔΕΝ μπορεί να πληρώσει τα φάρμακα που...αλόγιστα καταναλώνονται. «ΑΘΛΙΟΣ» είναι εκείνος που οδηγεί σε...αφανισμό επαγγελματικές τάξεις όπως: μικρές βιοτεχνίες...«επιλεκτικά». Και μετά...ΝΑ ΣΟΥ οι γιγαντιαίες κατασκευαστικές. ΝΑ ΣΟΥ τα γιγαντιαία εμπορικά ΚΟΝΣΟΡΤΣΙΟΥΜ.ΝΑ ΣΟΥ τα «ΜΑΓΑΖΙΑ» Υγείας. Αποτέλεσμα ΟΛΩΝ αυτών;;
ΝΑ ΣΟΥ η αύξηση της ανεργείας.
Πρόεδρε ξεκίνησες καλά (κι' ενόχλησε...) με το κάλεσμα του Συνηγόρου του Πολίτη στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο και με την ανάρτηση στο Διαδίκτυο της προκήρυξης των θέσεων Γενικών και Ειδικών Γραμματέων. Μην σταματάς «ΣΠΑΣΤΑ» ΟΛΑ τα παραπάνω ΑΝ μπορείς, ΑΝ θέλεις (είναι σίγουρο πως θέλεις) ΑΝ σ' αφήσουν τα ήδη εδρεωμένα «ΛΟΜΠΥ» των «ΛΑΜΟΓΙΩΝ». ΔΕΝ είναι λίγοι κι' ΕΣΥ έχεις δίπλα σου ΕΜΑΣ και σε πληροφορώ είμαστε οι ΠΟΛΛΟΙ.
Ρίξε το υπόλοιπο Εθνικό πακέτο με συγχρηματοδότηση ΥΓΕΙΩΝ-ΚΑΘΑΡΩΝ επιχειρήσεων για την ανάπτυξη για να «ανασάνει» ετούτος εδώ ο ερμός ο τόπος.
Φτιάξε ελεγκτικούς μηχανισμούς και «ρίξ' τους» εκεί που πρέπει. ΟΧΙ έξω απ' το κρεοπωλείο της...Καισαριανής.
«Ξέσκισε» (έτσι όπως το λέω) εκείνους που ΠΡΕΠΕΙ, γιατί ΑΝ και ΣΥ δεν πετύχεις, τότε να 'σαι σίγουρος πως θα φτάσουμε στο σημείο να μπαίνει ο... μετανάστης με το μαχαίρι στο σπίτι μου και να ζητάει ΤΟ μερίδιο της...«ανέχειας»...του «ελλείματος» του για να ζήσει το παιδί του και ΙΣΩΣ να 'χει...δίκιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: