Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Πρόεδρε μου

Πρόεδρέ μου


  Με όλο το σεβασμό και την εκτιμηταία αναγνώριση στην νυχθημερόν προσπάθεια σου να διορθώσεις τα αδιόρθωτα , να συμμαζέψεις τ’ ασυμμάζευτα , να «αλλάξεις» ……. σ’ ένα «διατηρητέο παλιό αρχοντικό» το…. σωμών……. Χρώμα που……το’ βαψαν ,απ’ το 1998 μέχρι σήμερα, κάποιοι…. Νάνοι της πολιτικής, και να ξεκολλήσεις απ’ την πρόσοψη το… «Κόκκινο φωτάκι».
 ΔΕΝ θα τα καταφέρεις ΓΙΑΤΙ σε παρασύρουν σε ΛΑΘΗ , οι ΛΑΘΟΣ επιλογή, σύμβουλοι, σου.
Σ’…. «έσυρε» και σ’ εξέθεσε η κυρία με……. τις γαλότσες και το σακίδιο στη πλάτη , σε μια κατεδάφιση αυθαίρετων μήκους 2 χιλιομέτρων που ξεκινήσατε μαζί κ έμεινε στα 100 μέτρα!!!
Σ’ «έσυραν» οι άκαπνοι πτυχιούχοι σύμβουλοί σου οι οποίοι ακόμα δεν επάνδρωσαν το …….κράτος, ακόμα δεν μπόρεσαν , με τις επιλογές τους στους εισπρακτικούς θεσμικούς μηχανισμούς , να εισπράξουν απ’ τους 850000…… φοροκλέφτες έστω τα μισά(35 δις).
Σ’ «έσυραν» να φανείς αντίθετος με τις δεσμεύσεις σου.
Έλεγες (και σωστά) πως : «με 500 εκατομμύρια που θα εισπράξουμε από περικοπές σ ε συντάξεις ΔΕΝ λύνουμε το πρόβλημα του χρέους»
ΟΜΩΣ Σ’…… «ΕΣΥΡΑΝ»
  Σίγουρα η ανανέωση ήταν επίκαιρη και αναγκαία τον Οκτώβρη του 2009. Σήμερα έχουμε Ιούνη του 2010 και μόνον ένας…. Τυφλός δεν θα έβλεπε πως η συγκεκριμένη ανανέωση…….. ΑΠΕΤΥΧΕ!!!!!!!
  Σήμερα επιτακτική ανάγκη είναι η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα και ΑΥΤΑ δεν γίνονται με : Γερουλανους…, Παμπουκηδες…., Θέους…, Μπιρμπίλες……, Δρούζες και…….ΛΟΙΠΑ…. άκαπνα, απολιτίκ και άσχετα με το θυμικό του απλού Έλληνα, college boys-girls.
Άλλαξε τα … «παιδάκια»…. πρόεδρε μου…….ΧΘΕΣ.
Δεν αντέχω άλλο την…… «θοπευση» των προκτομεριδίων και σε τελευταία ανάλυση ο μαζοχισμός έχει και…… τα όρια του.
Κάνε κατι γιατι….. γιατι…. Δεν μας βλέπω καλά.
Η ανοχή και η ….. συμπάθεια έχουν τα όρια τους.
Το ….. «δόγμα»….. «κληρονομήσαμε χάος» , «δεν βρήκαμε τίποτα» (μπορεί να είναι αλήθεια και ΕΙΝΑΙ), Όμως ΠΡΕΠΕΙ κάποτε να τελειώνουμε μ’ ΑΥΤΑ. Κούρασαν τον κόσμο. Υπάρχει ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
  Τι κάνουμε από ‘δω και πέρα!!!!!!
Το «κεφάλαιο» ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αρχίζει να ….. «θολώνει» (το θολώνουν οι….. γνωστοί-άγνωστοι)
ΟΤΑΝ το κεφαλαιο το επενδύεις σε λάθος «επιχείρηση»….. σιγα σιγα εξαφανίζεται…. και μαζι με την «επιχείρηση»….. ΧΑΝΟΝΤΑΙ και οι……..«εργαζόμενοι».
Βάλτε μυαλο γιατι……….. χαθήκαμε!!

25/06/2010 ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: