Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

Η «πράκτικη» Σχολή του Ελληνικού «πεζοδρομίου» που δεν σπούδασαν τα college boys

Σύντροφε Πρόεδρε, είναι μερικά πραγματάκια που ΟΣΟ τίμιος-καθαρός και καλοπροαίρετος να 'σαι ΔΕΝ τα αντιλαμβάνεσαι γιατί άπτονται της ελληνικής «ιδιαιτερότητας».
Θα ΄λεγα ότι είναι ένα είδος «ιδιωματισμού», που για να «πιάσεις» πρέπει να έχεις θητεύσει στην «πρακτική» σχολή του...Ελληνικού...«πεζοδρομίου» ΚΑΤΙ που εσύ υπολείπεσαι και να με συγχωρέσεις για την αλήθεια που, πιστεύω οι...«college boys» σύμβουλοί σου ΔΕΝ στη λένε (γιατί, βέβαια, δεν την βλέπουν). 
Ο κ. Γιούνκερ, παίζοντας το δικό του «παιχνίδι» είπε ΔΥΟ πραγματάκια και ΟΧΙ ένα.
Ότι: Α) εσύ μίλησες για διεφθαρμένη Χώρα (παραποιώντας Ο,ΤΙ άκουσε) και ότι
Β): το Δημοσιονομικό πρόβλημα (το 3% ήταν 13%) ήταν γνωστό ΚΑΙ στην Κυβέρνηση αλλά και στις πολιτικές ΕΛΙΤ (Γερμανών και Γάλλων) και ποιούσαν την...«νήσσαν» ΔΙΟΤΙ ενδιαφέρονταν κυρίως για την ροή εξαγωγών προς την Ελλάδα (την αποικία τους) και...ΕΤΣΙ «κάλυπταν»  (την από κοινού...«λαμογιά»)

Στην μεν Α) περίπτωση ο Σαμαράς το χρησιμοποίησε  (Δεξιός ων) και σε...«ξεσκίζει»
Στην δε Β) περίπτωση φάνηκε πρώτον το...«πεζοδρομιακό» έλλειμμα ΣΟΥ και δεύτερον διεφάνη το...πόσο «άχρηστο» είναι το επικοινωνιακό επιτελείο σου (τρομάρα τους)
Σου 'δωσε λαβή ο Κλοντ Γιούνκερ να...«ταπώσεις» τον...«ΛΙΓΟ» (πολιτικά) Σαμαρά και τον «ΑΜΕΤΡΟΕΠΉ» (πολιτικά) Τσίπρα. Καλά...εσύ, με την ευγενική-αγνή και ειλικρινή πρόθεση που σε διακατέχει (ΜΑΚΡΑΝ της Ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας), ΔΕΝ την «έπιασες» την...«πάσα».

Οι επικοινωνιακοί σου και ΟΧΙ μόνον σύμβουλοι ΤΙ...σκατά...κάνουν;;; Μπρίκια...«κολλάνε»;
Πρόεδρέ μου η ελληνική πολιτική πραγματικότητα έχει διδάξει στον ΑΠΛΟ Λαό (στην πλέμπα) Α): ότι πρέπει να χορεύεις ΠΑΝΤΑ το χορό που παίζουν τα...«βιολιά» και Β)ΟΠΩΣ τον «βρίσκεις τον καιρό ΕΤΣΙ τον...«αρμενίζεις»
ΑΝ δεν τηρείς αυτούς τους δυο...«κανόνες»...απομακρύνεις την...«πλέμπα»...ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ.
Άκου τη συμβουλή του...φίλου σου. ΔΕΝ θα...χάσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: