Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Τρομάζω με τη «ΔΥΝΑΜΗ» που διαθέτουν οι κουφάλες ΑΦΟΥ ούτε ΕΣΥ δεν μπορείς να τους αγγίξεις αδελφέ-σύντροφε Γιώργο Παπανδρέου.

Αδέλφια, τη...ληστρική συμπεριφορά μας σε βάρος των μελλοντικών γενιών την...«ανακαλύψαμε»...αργά.
Ζούσαμε χρόνια με...«ανύπαρκτη» ατομική ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Ζούσαμε χρόνια «επίπλαστης» ευημερίας
Ζούσαμε χρόνια «λούφας» και «λωποδυσίας», συνάμα και...ατιμωρησίας.
Ζούσαμε χρόνια που οι...«κουτόΦραγκοι» Δυτικοί μας χρηματοδοτούσαν...«απλόχερα» (είχαν το σκοπό τους) και οι...πρώην Ανατολικοί και...Τριτοκοσμικοί μας «υπηρετούσαν» και εμείς;;;...«ΑΡΧΟΝΤΕΣ» και...απολαμβάναμε (οι άμοιροι) την...αρχοντιά...ΜΑΣ.
Οι...«κουτόΦραγκοι», κάποια στιγμή, είπαν: Κύριοι το...«ΠΑΡΤΥ»...τέλειωσε, κι΄άρχισαν να γίνονται «απαιτητά» τα λεφτά ΤΟΥΣ. Τα λεφτά με τα οποία ΟΛΟΙ εμείς ζούσαμε μια...καταναλωτική...ΥΣΤΕΡΙΑ.
Κι'...ΕΜΕΙΣ αντί να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να γίνουμε, έστω κι΄αργά,...«άνθρωποι», τους βρίζουμε...τους σιχτιρίζουμε!!!
Σ' αυτό το θέατρο του παραλόγου ΟΛΟΙ είχαμε το ρόλο μας. Άλλοι μεγάλο (σαν πρωταγωνιστές), άλλοι μικρό (σαν...κομπάρσοι). Και για να είμαστε ειλικρινείς, εδώ που...φτάσαμε, ας αποδεχθούμε την αλήθεια (χωρίς να μας ενοχλεί): ΟΛΟΙ πήραμε «μέρος» στο...ΠΑΡΤΥ. ΟΛΟΙ πήραμε μέρος στο...ΓΛΕΝΤΙ.
Άλλοι, απ΄το...«γουρουνόπουλο» φάγανε τα...κοψίδια και τις...τρυφερές...πετσούλες κι΄άλλοι...γλείψανε τα κόκαλα.
Σύντροφε Πρόεδρε, είναι άδικο, είναι ανέντιμο, είναι αντιδημοκρατικό...ΣΗΜΕΡΑ που ΜΑΣ έστειλαν τον «λογαριασμό» να τον πληρώνουν εκείνοι που...«έγλειφαν τα κόκαλα», οι... κομπάρσοι αδελφέ.

Αδελφέ Πρόεδρε ΕΜΕΝΑ την «πλέμπα» το εκκωφαντικό: «Είναι...θέμα δικαιοσύνης»-«Προσωπικά Δεδομένα»-«Εξεταστικές Επιτροπές»-«όποιος έχει στοιχεία να τα στείλει στον...εισαγγελέα»
ΔΕΝ με ενοχλούν στα αυτιά μου γιατί τα συνήθισα 50 χρόνια τώρα ΑΛΛΑ μου...«βελωνιάζουν» τη καρδιά και...ξέρεις, αδελφέ, αυτό ΔΕΝ «συνηθίζεται»!!!
Ξέρεις, αδελφέ, ποιο είναι το...«ΤΡΑΓΙΚΟ» σ' αυτή την θεατρική...«ΚΩΜΩΔΊΑ»;;; ΟΤΙ...ΚΑΙ τα δέκα (10) εκατομμύρια των «θεατών» τους...ξέρει τους ΚΛΕΦΤΕΣ, τους γνωρίζει τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, τους...βλέπει κάθε μέρα να «βγαίνουν» απ΄τις βίλες τους, απ' τα κότερά τους, απ΄τη ΜΥΚΟΝΟ, απ΄τα...«πουτανέ» πάρτι ΤΟΥΣ, απ΄τα «πουστέ» σόου ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ μπορούν όμως να τους...«δείξουν» με το δάχτυλο γιατί θα...κοπεί (πάραυτα) το...δάχτυλο.

ΔΕΝ το μπορούν, οι έρμοι, γιατί τους «περιμένουν»...ριγέ πιτζάμες.

Τρομάζω με τη «ΔΥΝΑΜΗ» που διαθέτουν οι κουφάλες ΑΦΟΥ ούτε ΕΣΥ δεν μπορείς να τους αγγίξεις αδελφέ-σύντροφε Γιώργο Παπανδρέου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: