Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Αλήθειες

Στα πρώτο μνημόνιο (συμφωνία για καινούργια Δάνεια-βλέπε...πιο...βαθιά στο...βόθρο) μεταξύ των άλλων τέθηκαν και οι εξής δύο όροι:
1) περιορισμός του ασύδοτου Δημοσίου Τομέα
2) Πάταξη της Φοροδιαφυγής (ΦοροΑπάτης, Φοροκλεψιάς, ΦολοΛωποδυσιάς)
ΑΥΤΑ...«πάει να...πει»...ΑΠΛΑ:
1) Λέγοντας περιορισμό του Δημοσίου Τομέα ΔΕΝ εννοεί ΜΟΝΟΝ λιγότεροι δημόσιοι υπάλληλοι
Εννοεί περιορισμό-ορθολογισμό της...ΣΠΑΤΑΛΗΣ στο Δημόσιο και ΔΕΚΟ (βλέπε: ρεμούλες, απάτες, υπερτιμολογήσεις, «αγοράζω» για να...«αγοράσω» ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται, μεσάζοντες, αεριτζήδες, συνδιοικούντες ΚΑΙ "συν-κονομούντες", φίλοι-συγγενείς-κουμπάροι-γκόμενοι και γκόμενες!!!)
Νοσοκομεία: ένα (1) ευρώ η...«γάζα» στη...λιανική, επτά (7)€ η...«γάζα» την «προμήθευαν» στα Νοσοκομεία.
100 αναπηρικά καροτσάκια τον χρόνο χρειαζόταν, 1000 αγόραζαν τα...καθίκια.
Εργολάβοι Δημοσίων Έργων: 1000€ στοίχιζε να φτιάξω εγώ στο...«κτήμα» μου 10 μέτρα δρόμο. 83.000€ στοίχιζε στο Δημόσιο ο ΙΔΙΟΣ δρόμος (δεν θέλω... αντιρρήσεις)
2) Λέγοντας πάταξη της φοροδιαφυγής ΔΕΝ εννοούν να κατασχέσουν το σπίτι ή να βάλουν στην φυλακή τον βιοπαλαιστή που ΕΚΛΕΙΣΕ το «μεζεδοπωλείο» όταν στον βωμό της...«σωτηρίας» (;;;) του Κράτους του ανέβασαν το ΦΠΑ σίτισης στο 23% και δεν πάταγε «ψυχή» για να φάει ή χρώσταγε 2180€ στην εφορία ή στο ΤΕΤΕ ή στο ΙΚΑ.
Εννοεί προφανώς και πρωτίστως εκείνους που δηλώνουν ετησίως στην εφορία 10.000€ απ΄τους χιλιάδες:
ΜεγαλοΓιατρούς-ΜεγαλοΔικηγόρους-ΜεγαλοΔημοσιογράφους-ΜεγαλοΕκδότες-ΜεγαλοΑεριτζήδες-ΜεγαλοΜιζαδόρους-ΜεγαλοΜεσίτες-ΜεγαλοΜεσάζοντες ΠΟΥ το 80% απ΄ΑΥΤΟΥΣ κυκλοφορούν με πόρσε, με κότερα, ΖΟΥΝ σε βίλες ΜΕΣΑ στα Δάση και ΜΕΣΑ στην θάλασσα...άμμο με...περιμαντρωμένες παραλίες.
Εννοεί τους ΛΗΣΤΕΣ των ΛΙΣΤΩΝ που ΠΟΤ'Ε δεν θα τους μάθουμε γιατί, όπως είπε στην τηλεόραση η Ντόρα Μπακογιάννη ΟΛΟΙ αυτοί κάνουν « αλλαξοκωλιές».
ΑΝ, εδώ και ΤΡΙΑ χρόνια με την υπογραφή εκείνου του Μνημονίου (συμφωνίας) είχαν γίνει ΟΛΑ αυτά, να 'στε σίγουροι αδέλφια ΠΩΣ:
ΟΥΤΕ την 13η και 14η σύνταξη θα μας...«έκλεβαν»
ΟΥΤΕ το 35 με 40% των μισθών και συντάξεων θα μας...«έκλεβαν»
ΟΥΤΕ το χαμόγελο, το όνειρο, την ελπίδα θα μας...«έκλεβαν»
ΟΥΤΕ θα είχαμε εκατομμύρια απελπισμένους
ΟΥΤΕ θα είχαμε εκατομμύρια καταθλιπτικούς
ΟΥΤΕ θα είχαμε χιλιάδες...αυτοκτονίες συνανθρώπων μας

Το ΓΙΑΤΙ οι «ταγοί» μας, δεν ήσαν συνεπείς με τις υπογραφές τους και δεν έκαναν τα παραπάνω δυο εκ των υποσχόμενων δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Δεν...ήθελαν; Δεν...μπόρεσαν; Δεν...τους...άφησαν;
Είναι...θέμα ιστορικών αναλυτών!
Είναι...θέμα...ψυχαναλυτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: