Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Αλλάξτε μυαλά. Αλλάξτε...«συνήθειες»

Εμείς, η «πλέμπα», τα 2.000.000 που πιστέψαμε τον ΑΝΤΡΕΑ. Εμείς που ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ και υιοθετήσαμε την διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη το 197.
Εμείς οι Κεντρώοι και Αριστεροί που ενταχθήκαμε σαν «μέλη». Εμείς μαζί με τους «φίλους» δημιουργήσαμε το ΠΑΣΟΚ.
Εμείς φτάσαμε το ΠΑΣΟΚ στο 48%.
Εμείς πιστέψαμε στην ιδεολογία που εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ.
Εμείς, όμως, κάναμε και ένα...τραγικό...«λάθος». Πιστέψαμε ΚΑΙ τους ανθρώπους.
Εκείνους που «έγιναν»...ΠΡΩΤΟ-ΔΕΥΤΕΡΟ-ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΑ στελέχη του ΠΑΣΟΚ (τρομάρα τους)
Εκείνους που «εμείς» η...«πλέμπα» κάναμε Βουλευτές-Υπουργούς-Υφυπυργούς-Διοικητές-Διευθυντές και...πάει λέγοντας.
ΕΚΕΙΝΟΥΣ που με την συγκεκριμένη πολιτική τους διαχείριση (απεδείχθη εκ του αποτελέσματος) κατέστρεψαν την Χώρα και τους πολίτες της ΟΧΙ όμως και τους ΙΔΙΟΥΣ, τους φίλους τους, τις γκόμενές και ενίοτε τους γκόμενους.
Εκείνους (στην πλειοψηφία τους) τους «αχάριστους», τους ντενεκέδες, τους λωποδύτες, τους επίορκους, τους απατεώνες, τους ψεύτες, τους ελεεινούς, τις...κουφάλες.
Όλοι «αυτοί» έχουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ΚΑΙ εγώ, η...«πλέμπα» ΘΕΛΩ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ και ΑΠΑΙΤΩ να τους...ΜΑΘΩ ΕΓΩ, η «πλέμπα», που ανήκω στα απομεινάρια του 6% του ΠΑΣΟΚ...ΘΕΛΩ να τους ΜΑΘΩ...τώρα για να ΜΠΟΡΩ να τους ΦΤΥΝΩ όποτε τους συναντώ (και θα το επιδιώκω)
ΑΥΤΟ το περιμένω από τον οποιοδήποτε πρόεδρο-αρχηγό-κουμανταδόρο του (ακόμα)...ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ. Εν προκειμένω περιμένω των πρώην Πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου και τον νυν Πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο ΑΝΤΙ να...«ξεσκίζονται» να ομονοήσουν και να...«βγάλουν» τους...λωποδύτες των 15 εκατομμυρίων ευρώ στα κανάλια και στις εφημερίδες.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ να πάνε ΚΑΙ οι δυο μαζί στον εισαγγελέα και να του δώσουν τα ονόματα των ξεφτιλισμένων αυτών...«πιράνχας» ώστε να τιμωρηθούν.
Έχουν ευθύνη απέναντί μας και καλό θα είναι πλέον να αλλάξουν «περπατησιά». Να ξεχάσουν πια τις «λογικές» βάζω στην ευρωβουλή την...Ματσούκα και την Μανωλοπούλου ο άλλος.
ΆΝΤΕ...γιατί...αρχίζουμε να σας...ΣΙΧΑΙΝΌΜΑΣΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: