Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΙΕΣ

Με όσα γίνονται από ντόπιους και ξένους για την «σωτηρία» της Χώρας...λέει, μου 'ρθε στο...«θολωμένο» μυαλό το εξής:
Την εποχή των...«καλοθρεμμένων» αγελάδων με τις επιδοτήσεις επί...επιδοτήσεων, με τα λεφτά στο...«ρέμα», το τότε Κράτος είχε εντάξει τις...«παραμεθόριες» περιοχές της Ελλάδας στην...«4η ζώνη» επιδοτούμενων προγραμμάτων με 80% «ΤΖΑΜΠΑ» χρήμα. Και καλά έκανε. ΑΣΧΕΤΩΣ αποτελέσματος. (Αν πάει κανείς σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα θα...«πονέσει» η καρδιά του βλέποντας τσιμεντένιους σκελετούς εργοστασίων και ξενοδοχείων, ξέχωρα τα «εγκαταλελειμένα» κτίρια. Τα 'τρωγαν μεταξύ τους τα «λαμόγια» που έχουν ονοματεπώνυμο και διευθύνσεις.
Σήμερα την εποχή της...δυστυχίας και της...αυτοκτονίας, οι φίλοι, σύμμαχοι και εταίροι μας οι Ευρωπαίοι ΓΙΑΤΙ δεν εντάσσουν την «εσχατιά» της Ενωμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι η Ελλάδα σε...κάποιου είδους ας πούμε...«4ης ζώνης» με 80% επιδοτήσεων, αφού επικαλούνται την σωτηρία μας; βάζοντας, όπως είναι φυσικό, επιτηρητές για το που πάνε τα λεφτά ΤΟΥΣ (γιατί΄ΑΝ δεν βάλουν θα πάνε ΟΠΟΥ πήγαν και...τα άλλα)
Φοβάμαι όμως πως ΑΝ (υποθετικά) μας έδιναν (μ΄αυτόν τον...τρόπο) πολλά λεφτά, θα ΄βγαιναν στσα «κεραμίδια» κάποιοι...«κουκουλοαριστερίζοντες» και κάποιοι....«καδρονοαριστερίζοντες» και θα ούρλιαζαν ότι...«παραχωρήσαμε την εθνική μας κυριαρχία»

Άβυσσος η ψυχή του... «αριστερού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: