Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Για να μην...ξεχνιόμαστε

Η ιστορία, αδέλφια, επαναλαμβάνεται!
Ιδιαίτερα δε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ και πολιτικούς όπου εδώ παρατηρείται ενίοτε...«ακράτεια» νου και μνήμης!
2010
Αντώνης Σαμαράς-ΝΔ. Όχι ΜΟΝΟΝ δεν έβαλε «πλάτη» στην Κυβέρνηση του Γιώργη Παπανδρέρου για να σωθεί η Χώρα, ΑΛΛΑ΄«κούναγε και το δάκτυλο» με τα Ζάππεια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ.
ΣΗΜΕΡΑ τα ξέχασε ΚΑΙ ο ίδιος αλλά ΚΑΙ ο Ελληνικός λαός.
2012
Αλέξης Τσίπρας-ΣΥΡΙΖΑ. Όχι ΜΟΝΟΝ δεν έβαλε «πλάτη» «φτιάχνοντας» μια Κυβέρνηση (όπως του προτάθηκε) με: ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και πρωθυπουργό τον ΙΔΙΟΝ, για να σωθεί η Χώρα, ΑΛΛΑ΄«βγήκε στα κεραμίδια» με τα: ΘΑ σκίσω τα Μνημόνια. ΘΑ κάνω 150.000 διορισμούς. ΘΑ επαναπροσλάβω τους απολυμένους. ΘΑ ξαναπάρω τον ΟΤΕ. ΘΑ επαναφέρω τον κατώτερο μισθό, στον, του 2009 και πολλά άλλα ΘΑ του...Μαυρογιαλούρου!
ΣΗΜΕΡΑ--->2012-->Τσίπρας
«Άκρατο»...Αλτσχάϊμερ. ΜΝΗΜΗ...«γαρίδας». Τύφλα να΄χει η...Τσίτα...του Ταρζάν από κωλοτούμπες. Και φοβάμαι πως ο Έλληνας είναι ΤΟΣΟ επιλήσμων και...«μαζοχιστής» που θα τον «βγάλει» Κυβέρνηση. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕΤΟ αδέλφια.
Η ιστορία, λοιπόν αδέλφια, επαναλαμβάνεται και ΠΡΕΠΕΙ να την σεβόμαστε και να ΜΗΝ την «τσαλακώνουμε»!!!
Θα μου πεις πως ο ποιητής λέει και κάτι άλλο:...«θύμωσε ο καλόγηρος και έκοψε τα...παπάρια του»
Δύσκολη επιλογή θα μου πεις!!!
Έλα ΟΜΩΣ που το αποτέλεσμα διευκολύνει την επιλογή, ΓΙΑΤΙ εδώ και 2-3 χρόνια, με τις επιλεκτικές «στοχεύσεις ΣΑΣ...μας τα ΄χετε κόψει «σύριζα» τα παπάρια, ΑΦΟΥ πρώτα μας τα...πρήξατε!!! Αει...σιχτιρ...επι τέλους!!!
ΕΚΛΟΓΕΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΜΟΝΟΝ «έτσι» θα αρχίσει να ανεβαίνει η Χώρα...«πατώντας» έστω και στον πάτο. ΜΟΝΟΝ «έτσι» το πολιτικό συνονθύλευμα του «ΜΙΝΙΟΝ» θα φθάσει στη σωστή επαναστατικοκουλτουριάρικη...ΒΑΣΗ του...στο 4%
ΜΟΝΟΝ «έτσι» ΘΑ «σωθεί» ΟΤΙ απέμεινε απ΄την σκυλευμένη και λεηλατημένη τούτη ΔΩ την έρμη Χώρα ΚΑΙ τέλος ΜΟΝΟΝ «έτσι»...ΙΣΩΣ....ξαναρχίσει να ΖΕΙ ο Έλληνας γιατί σήμερα, έτσι ΟΠΩΣ τα «κάνατε»...απλά...«υπάρχει» και ΔΕΝ του πρέπει αυτού του υπέροχου ΛΑΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: