Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Προς τους «58»

Βιώνοντας την «κατάντια» και την «ξεφτίλα» της Χώρας ΜΟΥ, την φτωχοποίηση και την ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που ΜΑΣ «έριξαν» οι διαχρονικά ΕΜΠΡΙΜΕ πολιτικοί, με τις συγκεκριμένες πολιτικές τους, «λεχρίτες»-ΚΛΕΦΤΕΣ και απατεώνες, «ΨΑΧΝΟΜΑΙ»!!!
ΨΑΧΝΟΜΑΙ έχοντας «έντονη» την πολιτική «οσμή» ΕΚΕΙΝΟΥ του...«αρσενικού» του...ΑΝΤΡΕΑ!!!
Το εγχείρημα-η προσπάθεια των «58» για την «κάλυψη» του πολιτικού χώρου μεταξύ: της...«επαναστατημένης αριστεράς» και τους...παραδοσιακά «εθνικόφρονες» (δηλαδή τους...χρήσιμους ηλίθιους κατά τον...Λένιν), ΔΙΝΕΙ ελπίδες στο 60% του προοδευτικού-προδομένου-θυμομένου και «ξεσκισμένου» Έλληνα. Πλανώνται, με αγωνία, ΔΥΟ ερωτήματα:
1) ΠΟΙΟΣ ο...«μπροστάρης»
ΠΡΟΤΑΣΗ: Υπάρχει ένα...«αρσενικό» που πληρεί: α) πολιτική ωριμότητα β) εντιμότητα γ) «Απόμακρος» απ΄το καταστροφικό...ΕΓΩ δ) αναγνωρισιμότητα ε) Συγκροτημένη σκέψη και ζ) ένας  «καλός άνθρωπος» της ΔΙΠΛΑΝΗΣ πόρτας.
Ακούει στο όνομα: Σπύρος Λυκούδης
ΔΕΝ τον έχω...«ανταμώσει»...ΠΟΤΕ
ΔΕΝ τον έχω δει ΠΑΡΑ μόνος από Τηλεόρασης
ΚΑΙ είμαι ο τελευταίος που θα...«κλείσω»...την πόρτα του ΠΑΣΟΚ της 3ης Σεπτέμβρη και ΟΧΙ του μεταλλαγμένου των: Τσοχατζόπουλων-Τσουκάτων-Μαντέληδων-Λαλιώτηδων-70...., 50..., Γιωργι...κων..., Βαγγέλη...κων και λοιπών!!!
Κύριοι των «58»...ξεκινήσατε!!!
ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να...«κιοτέψετε».

Ερώτημα 2): Ποιο όνομα-ποιον τίτλο θα ΄χει η...ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΠΡΟΤΑΣΗ:...Ξεχάστε τις...«παπαριές» που προτείνουν κάποιοι-όποιοι...ΣΑΝ: «Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα κι΄από κάτω...«σκέτη» (;;;) την ονομασία ΠΑΣΟΚ ή ΕΣΚ κι΄από κάτω...ΠΑΣΟΚ και λοιπές προσωπικές ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.
ΤΙΤΛΟΣ παράταξης: «ΕΛΙΑ-Δημοκρατία-Πρόοδος-Ευρώπη»
Κύριοι των «58»...βάλτε ΜΠΡΟΣΤΑ ένα πολιτικό τρένο με: «Μηχανοδηγό»: Σπύρο Λυκούδη.
«Πρώτο βαγόνι»: Αθηνά Δρέττα-Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος-Ανδρέας Παπαδόπουλος-Νίκος Ανδρουλάκης-Γρηγόρη Ψαριανό ΚΑΙ όσοι άλλοι, απ΄ΟΛΟΥΣ τους χώρους (ΧΩΡΙΣ...αποκλεισμούς) που να ΄χουν...βαριούς...«αδένες» και να το...λέει...η...«περδικούλα» τους και ΟΛΟΙ...μέχρι 55 χρονών.
«Δεύτερο βαγόνι»: ΟΛΟΙ χωρίς αποκλεισμούς οι πάνω από 55 και μέχρι 70 χρονών.
Οι...από 70 μέχρι 75 χρονών (και εμού συμπεριλαμβανομένου) στην...ΣΚΕΥΟΦΟΡΟ. Τέλος οι...πάνω από 75 στα...«τσόλια».
Γρηγορείτε...οι...«τσαλακωμένοι» προοδευτικοί Έλληνες...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ και είναι οι...ΠΟΛΛΟΙ!!!

Καϋμενάκης Γιάννης
Απ΄τη...«σκευοφόρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: