Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Ξεκινήστε για μια ΚεντροΑριστερά

ΧΩΡΙΣ...προαπαιτούμενα. ΧΩΡΙΣ...αποκλεισμούς. ΧΩΡΙΣ...«ΕΓΩ». ΧΩΡΙΣ...«μαρκίζες». ΧΩΡΙΣ...αρχηγιλίκια. ΚΑΝΤΕ...ρήξη...με το παρελθόν. Ρήξη με τον...«κακό» εαυτό ΣΑΣ.
Καλέστε ΟΛΟΥΣ τους μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε ένα ΙΔΡΥΤΙΚΟ συνέδριο με ΜΟΝΑΔΙΚΟ...«σύμβολο» την ΕΛΙΑ (ΟΛΑ τα άλλα «σύμβολα», ΠΛΕΟΝ, ο καθένας μας τα ΄χει καταγράψει ανεξίτηλα στην ψυχή του)
ΙΣΟΤΙΜΑ, γύρω από ένα...«στρογγυλό» τραπέζι ΓΙΑ:
Αρχές-θέσεις-πρόγραμμα και οργάνωση, ΟΛΟΙ: Βούλγαρης-Τούντας-Σημίτης-Παπανδρέου-Σκανδαλίδης-Λοβέρδος-Κουβέλης-Λυκούδης-Γιωργάτος-Ψαριανός-Δρέττα-Πιερρακάκης-Ανδρουλάκης-Παπαδόπουλος και όσοι ΆΛΛΟΙ...«αγωνιούν» για την ΧΩΡΑ και που ξεχνώ.
Με σκοπό και στόχο ΝΑ...«σωθούν» τα παιδιά και τα εγγόνια ΟΛΩΝ των...εξαθλιωμένων-καταθληπτικών-«αναξιοπρεπών»-φτωχοποιημένων και...«ΠΡΟαυτοκτονικών» Ελλήνων. ΝΑ...«σωθεί» η ΠΑΤΡΙΔΑ και οι πολίτες της απ΄την δικτατορία των banks όπως, κάποτε, σώθηκε απ΄τη δικτατορία των tanks.
Στα 70 μου, πλέον και έχοντας...«ΔΩΣΕΙ» μεγάλο «κομμάτι» της ζωής μου για την Δημοκρατική Παράταξη ΣΑΝ γραμματέας «ΚΛΑΔΙΚΗΣ» στον ΟΤΕ από το 1975 μέχρι το 1989 και ΣΑΝ γραμματέας Τ.Ο στην Καισαριανής απ΄το 1989 μέχρι και το 2000, φρονώ ΟΤΙ..έχω το δικαίωμα να ΣΑΣ...προτρέψω, να ΣΑΣ...προτείνω, να ΣΑΣ...«εκλιπαρήσω» (μεταφέροντας ΣΑΣ την «αγωνία» και τα...«ΘΕΛΩ» της...«πλέμπας» του καφενείου, της λαϊκής, της γειτονιάς, του λεωφορείου...ΝΑ: ΞΑΝΑ...ανταμώστε με τον ΛΑΟ
ΣΑΣ...«περιμένει»
ΔΕΝ έχετε...«δικαίωμα» να αποτύχετε

Δεν υπάρχουν σχόλια: