Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Όχι άλλη «μαυρίλα»

Αδέλφια, εκτός από κουραστική η καθημερινή «μαυρίλα» που εκπέμπουν οι...έγκριτοι...Αυτιάδες-Παπαδάκηδες-Πρετεντέρηδες και άλλοι...«ματσουκοφόροι», είναι και...επικίνδυνη. Άκρως, ενίοτε, επικίνδυνη ΚΑΙ για τη Χώρα ΚΑΙ για την νοημοσύνη των πολιτών.
Και 'μεις, ρε φίλε, δουλέψαμε για κάποιους και σε κάποιους εργοδότες αλλά...ΔΕΝ...«κάναμε κι' ΕΤΣΙ!!!»
Ας τους πει κάποιος, επιτέλους, ότι τους «πήραμε... χαμπάρι», ότι ξύπνησε το πόπολο. Ότι είναι γνωστό πλέον πως τα έμμεσα και άμεσα: «Η Ελλάδα ΘΑ χρεοκοπήσει», «Η Ελλάδα θα φύγει από την Ε.Ε», «Η Ελλάδα ΘΑ...πτωχεύσει» και λοιπές...παπαριές, ΔΕΝ τα βγάζουν απ΄την "κοιλιά" τους. Είναι άλλων επιταγές!!!
ΑΣ τους πει κάποιος πως ήρθε η ώρα να πάψουν να μας θεωρούν...«παπούα»
ΑΣ βρεθεί, τέλος, ένας εισαγγελέας να βάλει «φρένο» σ' ΑΥΤΕΣ τις «ανεξάρτητες»...κραυγές!!!
ΑΣ πληροφορήσει κάποιος τους παραπάνω «κυρίους» πως ΤΙΠΟΤΑ απ΄όσα (με αγωνία και ιδρώτα) λένε ΔΕΝ θα γίνει. Και ΔΕΝ θα γίνει γιατί ο Γιώργος που τον «θέλουν» Γιωργάκη απέδειξε ότι έχει...«παπάρια» κάτι που οι «κύριοι« αυτοί τα βλέπουν ΜΟΝΟΝ στις ταβέρνες και στα μεζεδοπωλεία.
Και να 'ναι βέβαιοι πως θα τα καταφέρει ο Γιώργος γιατί Ο,ΤΙ κάνει το κάνει με...ΑΓΑΠΗ!!!
Αγάπη για τη Χώρα ΚΑΙ τους ανθρώπους της. Θα τα καταφέρει ΟΣΟ κι΄αν τον «πολεμούν» από απέναντι ΑΛΛΑ κι΄από...μέσα, κάποια πολιτικά ανθρωπάκια συχνοτιζόμενα και με «φιλί στο στόμα» με το...«σύστημα»
Θα τα καταφέρει γιατί το...«παλεύει» ίσος προς ίσος. Ένα και μισό χρόνο έκανε το «Ραφίνα-Μαξίμου»---->«Ελλάδα-Ευρώπη». Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Επί ένα και μισό χρόνο ΟΛΟΙ (πλην εθελοτυφλόντων) βλέπουν σ' ΟΛΑ τα «φόρουμ» στην Ευρώπη τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας δίπλα και με...αγκαλιές μ' ΟΛΟΥΣ τους ηγέτες της Ευρώπης. Εν αντιθέσει με τον Κωστάκη που επί πέντε και μισό χρόνια τον βλέπαμε στην Ευρώπη (όποτε... πήγαινε) στην δεύτερη σειρά των 27.
Απόδειξη ΟΛΩΝ των παραπάνω είναι το ότι ο έξυπνος Ελληνικός Λαός τον εμπιστεύεται.

Υπομονή αδέλφια κι΄ΑΥΤΟ θα περάσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: