Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Κύριοι του «συστήματος» ΔΕΝ θα ξαναπερπατήσω στα...«τέσσερα»

Η Χώρα που «γέννησε» τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν «έμαθε»...στο ΛΑΟ της πως Δημοκρατία είναι το πολίτευμα των υποσχέσεων και ΟΧΙ των δικαιωμάτων.
Μετά την Μεταπολίτευση άλλαξε ο...«μεταβολισμός» της Χώρας. Μας «ξεχρέωσαν» τις γεωργικές καλλιέργειες. «Αυτο-εξοντώθηκαν» οι παραγωγικές τάξεις. Μετακινηθήκαμε απ' την πρωτογενή παραγωγή στην...«παροχή υπηρεσιών»
Η γενιά της Μεταπολίτευσης «σάρωσε» τα ΠΑΝΤΑ. «Μηδένισε» τα...ΠΑΝΤΑ και...ΜΕΤΑ...προσπάθησε να μοιάσει σε ό,τι εξόρκιζε!
Δημιουργήθηκαν πολλά, μα πάρα πολλά κέρδη. Κέρδη που δεν συνάδουν, που δεν είναι απότοκο «έντιμης» εργασίας. ΚΕΡΔΗ από δουλειές του...αέρα...από παροχές υπηρεσιών.
Χρήματα από ΚΕΡΔΗ που...«έφυγαν» ΕΞΩ. Χρήματα που δεν επενδύθηκαν. Χρήματα που ΔΕΝ φορολογήθηκαν. Χρήματα από...«ΚΕΡΔΗ» που τα έβγαλαν άτομα με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας.
Όπου «άνθρωποι»: φίλοι-συγγενείς-συνεργάτες-συνέταιροι-γκόμενες-γκόμενοι του πολιτικού και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ «συστήματος»
Του «γνωστού» ΕΜΠΡΙΜΕ εδώ και 50-60 χρόνια πολιτικού «συστήματος» που διευθέντευε τούτη δω την έρμη και «σκυλευμένη» Χώρα.
«ΑΝΘΡΩΠΟΙ» που (τεχνηέντως και με προσπάθειες) έμειναν στο απυρόβλητο, έμειναν στην...«σκιά», έμειναν...ατιμώρητοι. «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» που με απύθμενη θρασύτητα μας κουνούν το δάκτυλο. Κουνούν το δάκτυλο σε μας (την πλέμπα, τους...πολλούς)
Σε μας (τους ανόητους) που ζούμε ένα «παραμύθι» με...δανεικά.
Ένα...«παραμύθι» που στον επίλογο μας καλεί και εγκαλεί να πληρώσουμε ΜΑΖΙ με τα δανεικά μας και τα « κλεμμένα» κέρδη του «συστήματος»
ΑΥΤΟ, ακριβώς, γίνεται σήμερα.
Σας ευχαριστώ κύριοι του «συστήματος»...σκέπτομαι...μόνος μου.
Σας ευχαριστώ κύριοι του «συστήματος» ΔΕΝ θα ξαναπερπατήσω στα...«τέσσερα» ΟΠΩΣ εσείς θα το θέλατε!!!
Απευθύνομαι σε εκείνο το γνωστό «σύστημα» που στραγγάλισε την Ελλάδα από χρήμα και τους Έλληνες από ελπίδα.

Καϋμενάκης Γιάννης