Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Πραγματικότητες & αλήθειες πικρές αλλά αδιαμφισβήτητες

Φίλε-Σύντροφε (και το εννοώ...ακόμα) Πρόεδρε.
Είναι γεγονός πως ανέλαβες μια Χώρα «σκυλευμένη» απ΄τα « πιράνχας» του...εμπριμέ...«συστήματος» επί 60-70 χρόνια με αποκορύφωμα το...«τσουνάμι» της «πολιτικής» πενταετίας 2004-2009 ΟΠΟΥ «έφαγαν» τα ΠΑΝΤΑ. Άφησαν ΜΟΝΟΝ απ΄τις «εκκλησίες» τις κολυμπήθρες και τις...καμπάνες (κι΄αυτά λόγω βάρους)
ΑΥΤΑ για την ιστορία.
Είναι γεγονός πως: ΑΝ υπήρχε βραβείο Νόμπελ για Διάσωση Χώρας, θα το δικαιούσαι ΕΣΥ και ΟΧΙ, βέβαια, η...«άχρηστη» Κυβέρνηση σου. Μια Κυβέρνηση που εσύ επέλεξες (και φέρεις την ευθύνη). Μια Κυβέρνηση πενήντα (50) περίπου «ατόμων» εκ των οποίων οι σαράντα (40) είναι: ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, με πολιτικά ένσημα...ΜΗΔΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ με...«φιλί στο στόμα» με το «σύστημα» (ορά...ψηφοφορία για το σκάνδαλο της Siemens). Μια Κυβέρνηση που για δυο (2) χρόνια: ΔΕΝ ήταν έτοιμη να κυβερνήσει. Κάτι που αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος.
Στα δύο (2) χρόνια διακυβέρνησης διεφάνη περίτρανα ή η ανικανότητα των «παιδιών» ή το «μέγεθος» της πολιτικής τους «ελευθερίας» ΓΙΑΤΙ φρονώ  ότι το μέγεθος της ελευθερίας κάθε ανθρώπου εξαρτάται απ΄το μήκος της...«αλυσίδας» που το «σύστημα» του δένει στο λαιμό!!!
ΔΕΝ «έπιασαν» τους...ΦΟΡΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΓΙΑΤΙ;
ΔΕΝ «μείωσαν» τα...έξοδα του Δημοσίου...ΓΙΑΤΙ;
ΔΕΝ «δημιούργησαν»...ανάπτυξη...ΓΙΑΤΙ;
ΔΕΝ «λειτουργούν» οι...ελεγκτικοί μηχανισμοί...ΓΙΑΤΙ;;;
ΔΕΝ «ακούμπησαν» τις τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης της καθημερινότητας για την επιβίωση...ΓΙΑΤΙ;
ΔΕΝ «ξεκόλλησαν» απ΄τις «πόρτες ΟΛΩΝ μα ΟΛΩΝ των Δημοσίων Υπηρεσιών το...«αυτοκόλλητο» με το...«μακρύ χέρι»...ΓΙΑΤΙ;
ΔΕΝ «ξαναμίλησε» ΚΑΝΕΙΣ απ΄τους «αδιάφθορους», «έντιμους», «δημοκράτες», «σοσιαλιστές» Κυβερνώντες ΓΙΑ: το Χρηματιστήριο-τα δομημένα ομόλογα-τη Siemens-τα καταληστεμένα συνταξιοδοτικά ταμεία -το Βατοπέδι-την «ιερή αγελάδα» των Ολυμπιακών Αγώνων με τα...«πουλέν» της κοντολογίς.
ΔΕΝ απεδόθη...δικαιοσύνη...ΓΙΑΤΙ;;;
Για όλα αυτά τα ΓΙΑΤΙ και για εκατοντάδες μικροΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ η «γνωστή»-«διαχρονική» απάντηση:
α) Οι «100» οικογένειες με το «σύστημα» τους ΔΕΝ πολεμιούνται.
β) Είναι θέμα δικαιοσύνης και νόμων.

Ναι αδελφέ Πρόεδρε, δέχομαι τις απαντήσεις αυτές. ΟΜΩΣ ΔΕΝ συμφωνώ γιατί ΕΓΩ (η πλέμπα)...πλέον άρχισα (όσο θα το μπορέσω) σε ΚΑΝΕΝΑΝ να με...«κάνει» να...«ξαναπερπατήσω» στα τέσσερα επειδή ΕΤΣΙ με «θέλει» το...«σύστημα»
ΕΓΩ, λοιπόν, η...πλέμπα αποφάσισα και ψήφισα εσένα επειδή με έπεισες ότι είσαι ΚΑΤΙ...άλλο, ότι φέρνεις ΚΑΤΙ το...νέο. Γι΄αυτό περίμενα από «ΣΕΝΑ» να...ξεσκίσεις το...«σύστημα» (και ΟΧΙ να αφομοιωθείς)
Γι΄αυτό περίμενα από «ΣΕΝΑ» να αλλάξεις...να διαμορφώσεις τους νόμους ΕΤΣΙ ώστε να αποδόσεις δικαιοσύνη.

Ξέρω πως είναι δύσκολο και επικίνδυνο να «μπεις» απέναντι στο...«σύστημα» με κίνδυνο ακόμη και να σε βρουν στα «μπάζα»

ΟΜΩΣ, αδελφέ, ΜΟΝΟΣ σαν επέλεξες τη ΘΕΣΗ του «καπετάνιου» με...Ο,ΤΙ αυτό συνεπάγεται και τελειώνοντας με την εκτίμησή μου και την αγάπη μου...«εμπέδωσε» και το...ελληνικότατον:

«τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους»