Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Αλήθειες

Αδέλφια, πιστεύω πως σήμερα σ΄αυτή τη Χώρα ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να ΜΗΝ βλέπει, να ΜΗΝ βιώνει τη «διάλυση» του Κράτους!
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ΜΗΝ θέλει να «νοικοκυρευτεί», επιτέλους, η πατρίδα ΜΑΣ.
Αυτό το...«νοικοκύρεμα», εδώ και δεκαετίες, το επικαλούνται ΟΛΟΙ οι πολιτικοί σχηματισμοί και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί. Ο κάθε ένας με τον δικό του «σκεπτικό»...όπως αυτός το «φαντάζεται»
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ, τόσα χρόνια, μένουν στο...ΘΑ και στο «πρέπει» σε ότι έχει σχέση με το «νοικοκύρεμα»!!!
ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ ποτέ δεν είπε ΠΩΣ
ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ ποτέ δεν ανέφερε τους... «ΟΡΟΥΣ» που ΠΡΕΠΕΙ να μπουν για την επίτευξη του...κοινού επιχειρήματος-ζητούμενου, που είναι το «νοικοκύρεμα» ώστε το «μπουρδέλο» να γίνει ΚΡΑΤΟΣ!!!
ΟΛΟΙ...«ξέρουν»! ΟΜΩΣ...άλλοι δεν μπορούν και άλλους ΔΕΝ τους...αφήνουν. Και όλοι αυτοί μαζί ξεγελούν κάθε φορά το...«πόπολο»
ΟΛΟΙ «ξέρουν» πως για να «νοικοκυρέψουν» ΑΥΤΟ το συγκεκριμένο Κράτος το...ΕΤΣΙ δομημένο εδώ και μια 100ετια, χρειάζεται ΑΠΛΑ να «ξεδιπλώσεις» στην ΠΡΑΞΗ την...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΥΤΟ, κατά τη φτωχική μου άποψη, πάει να «πει»: Δικαιοσύνη-εντιμότητα-οργάνωση-αρχές-μέτρο-κανόνες-έλεγχο-τήρηση των νόμων-σεβασμός στα πιστεύω του άλλου-σεβασμός στην «ελευθερία» του άλλου-ΟΧΙ...«ατιμωρησία»-ΟΧΙ..., πλέον, πολιτικές οικογενειο-φιλικο-γκομενικές λειτουργίες (με ό,τι αυτό συνεπάγεται)
Για να γίνουν ΟΛΑ αυτά και να εφαρμοστούν...«ΘΕΛΕΙ» πίστη-χρόνο-ανοχή-αντοχή και ΑΝΤΡΕΣ με «βαριούς αδένες» (είδος που σήμερα βρίσκεις ΜΟΝΟΝ στα...μεζεδοπωλεία)
ΟΜΩΣ, αδέλφια, στον «αντίποδα» ΟΛΩΝ των πιο πάνω «αξιών» και για πολλές δεκαετίες βρεθήκαμε ΑΠΕΝΑΝΤΙ από: «Χρηματιστήρια»-«Siemens»-«Ολυμπιακούς αγώνες» (με τις...ιερές αγελάδες)-«δομημένα ομόλογα»-«off shore»-«διαπλοκές»-«οπλικά συστήματα»-«υποβρύχια»-«ανεξέλεγκτες τράπεζες»-«Υπερχρεωμένα νοικοκυριά»-«ανεργία»-«ανασφάλεια»-«ανέχεια»-«φόβο»-«αδικία»-«ατιμωρησία».
Και έτσι...φτάσαμε στην...«ΠΤΩΧΕΥΣΗ»
Κι΄αυτό δεν έγινε «χτυπώντας» ένα μαγικό ραβδάκι.
Το έκαναν, το κατόρθωσαν άνθρωποι με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ΑΛΛΑ...ατιμώρητοι.
ΑΥΤΟΙ μας «έκλεψαν» τα...«λεφτά» ΜΑΣ, τα «χιούμορ» ΜΑΣ, το «χαμόγελο» ΜΑΣ, την «αλληλεγγύη» μας, την...«αγάπη», τον...«ερωτισμό» ΜΑΣ και το χειρότερο μας «έκλεψαν» τις...ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ.
Τα καθίκια!!!
Και οι πολιτικοί-πολιτική στην «διαχρονική»...«εμπριμέ»...ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ.
Δεν είναι οι κάμποι...τ΄ άγρια βουνά, ΑΥΤΗ είναι η ΧΩΡΑ μας.