Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

1974

Δεν...πρόλαβε να «γεννηθεί» η Δημοκρατία και άρχισε η...σκύλευση της απ΄τα ΝΕΟπολιτικά πεινασμένα «ρεμάλια» και τις...«καινούργιες» παρέες τους!!!
Προμετωπίδα: η καλυτέρευση της ζωής των πολιτών!
«Μακροβούτι» στο κρατικό...« θησαυροφυλάκιο».
Οι περισσότεροι...γιδαρμέχτες ΜΗ γνωρίζοντες από...«μπάνιο» ΟΜΩΣ το...«μακροβούτι» το ΄καναν!
Δημιούργησαν πλασματικές θέσεις εργασίας: Υπουργεία-Εφορίες-Πολεοδομίες-ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-Βουλή-Ελληνικά Πετρέλαια και όπου αλλού...«ακουμπούσε» στο Δημόσιο...έχωναν...έχωναν...«ψηφαλάκια» οι κοπρίτες!
Έπρεπε βλέπεις να ΞΑΝΑβγούν βουλευτές-βολευτές ΚΑΙ την άλλη τετραετία.
Χέστηκαν από ΠΟΥ θα πληρωνόντουσαν ΟΛΟΙ αυτοί.
Και... να σου...τα δάνεια (για να την βγάλουμε...πέρα). Στις περισσότερες των περιπτώσεων εκ των, οποίων, Δανείων το 60%...στην...«από-μέσα», στα νησιά Κέυμαν!
Οι περισσότεροι σωτήρες του λαού απ΄τα ντάτσουν...σε...πόρσε. Απ΄τα...νοικιασμένα ισόγεια της Καισαριανής, της Κοκκινιάς, του Περιστερίου...σε...«μεζονέτες» της Εκάλης, της Κηφισιάς.
Οι περισσότεροι, κουφαλίτσες, έκαναν...«μπάνιο» για να ξεβρομίσουν κάθε...Σάββατο στη...«σκάφη»
Ανακάλυψαν ξαφνικά ΚΑΙ τους άρεσε το καθημερινό...«τζακούζι» οι...λεχρίτες!!!
Έγιναν κάποιοι κι΄Υπουργοί.
Στη Λειβαδιά και στον Καρβασαρά έπιναν...ξινόγαλο. Όταν «ανέβηκαν» στο Υπουργείο «ζήτησαν» η ΜΑΥΡΗ Μερσεντές να έχει και...ΨΥΓΕΙΟ. Δεν πίνεται, βλέπεις, ζεστό το...ξινόγαλο!!!
ΕΣΚΑΣΕ η...φούσκα. Κάποτε θα έσκαγε!!!
Τα «δανεικά» 400δις πρέπει να τα δώσει η Χώρα.
ΔΕΝ τα ΄φαγε ΟΜΩΣ η Χώρα.
Τα 'φαγαν τα ρεμάλια με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση.
Οι «δανειστές» έστειλαν τους Υπαλλήλους τους, Τρόικα την είπαμε, και ζήτησαν απ΄τη ΧΩΡΑ τα δανεικά και καλά έκαναν!!!
Οι διοικούντες τη Χώρα (συνυπεύθυνοι για τη....«μασαμπούκα», για τα Λουκούλλεια «γεύματα» ΚΑΙ...γνώστες των ονομάτων των ΚΛΕΦΤΩΝ) έκριναν σωστό και έντιμο να επιστρέψουν τα Δανεικά...παίρνοντας τα απ΄το 90% του Λαού.
Άρχισαν να τον «ξεσκίζουν».
Εδώ και 2,5 χρόνια (Παπανδρέου-Παπαδήμας-Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης) «έκλεψαν» τις 4 απ΄τις  14 συντάξεις και μισθούς απ΄τον πολίτη. Απ΄τον πολίτη που ΔΕΝ πήρε με μέρος σε ΚΑΝΕΝΑ «φαγοπότι», που ΔΕΝ «έγλυψε» ΟΥΤΕ...«κοκκαλάκι» απ΄το καλοψημένο...«γουρουνόπουλο»
Οι παραπάνω ΛΕΒΕΝΤΕΣ...κομαντατούρ ΑΦΗΣΑΝ στο «απυρόβλητο» το 10% των Ελλήνων.
Το 10% που ΕΦΤΑΣΕ τη Χώρα στην...διεθνή...ΞΕΦΤΙΛΑ και το υπόλοιπο 90% του Ελληνικού Λαού στην απόγνωση-στην κακομοιριά-στην φτώχεια-στην αυτοκτονία-στην αναξιοπρέπεια.
Καλά...ΡΕ...δεν έχετε τσίπα;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: