Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Δανειοληπτικό «Σύστημα»

Ποιος Έλληνας ξεχνά τα...απανωτά τηλεφωνήματα πρωί-μεσημέρι-απόγεμα απ΄ΟΛΕΣ τις  Τράπεζες ανεξαρτήτως το...ποιος...σήκωνε το ακουστικό (άντρας, γυναίκα, νέος, γέρος) άκουγες το κλασικό «σας έχουμε εγκρίνει 10.000€ γιατί είστε...«καλός» πελάτης.
Τηλεοράσεις-ραδιόφωνα-εφημερίδες-περιοδικά...«φεϊβολάν»...ακόμα και στον...«καζαμία» έβλεπες «πάρτε σπίτι με...ένα...ενοίκιο». Κι' όσα άλλα...τέτοια...εύηχα και ευήκοα ηχούσαν στα αυτιά του...«απαίδευτου» Έλληνα.
Και ΜΗ τολμήσει να πει κανείς πως οι Τράπεζες τα έκαναν ΟΛΑ αυτά από αγάπη για να αποκτήσει ο Έλληναςς σπίτι!!! να περάσει...καλά...ο...«καϋμένος» ο...φτωχός με τα Πασχαλοδάνεια, τα ΔιακοποΔάνεια, τα ΚαζινοΔάνεια, τα ΙπποδρομοΔάνεια και τα...μπουζουκοΔάνεια!!!
«Μελετημένα»...όλα...απ΄το ξένο και ντόπιο...«ΣΥΣΤΗΜΑ»!!!
Ξαφνικά το ίδιο...«σύστημα» για να...σώσει...λέει την Ελλάδα έκοψε απ΄το 90% των Ελλήνων τους 4 μισθούς και τις 4 συντάξεις απ΄τις 14 που με ιδρώτα και αίμα ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ο εργαζόμενος!!!Η ειρωνεία είναι πως το...«σύστημα»...διαπραγματεύεται...λέει...ακόμα την «σωτηρία» μας!!! Εγώ, ο...κακόπιστος, θεωρώ ότι διαπραγματεύεται την 10η και 9η σύνταξη ΜΟΥ.
Κι΄αυτό γιατί βλέπω μέχρι και σήμερα απ΄τη μέρα που άρχισε να...«ξεσκίζει» ΕΜΕΝΑ, το 90%.
ΔΕΝ έχει «αγγίξει» το 10% των Ελλήνων.
Κι΄εγώ, πάλι ο κακόπιστος, θεωρώ πως ΑΥΤΟ το 10%, που το...«σύστημα» το ΄χει στο απυρόβλητο, «ΚΡΥΒΕΙ», στο...μικρό ΑΥΤΟ ποσοστό, ΟΛΟΥΣ τους...ΚΛΕΦΤΕΣ του Δημοσίου Χρήματος, όλους τους...καταχραστές-απατεώνες-αεριτζήδες-μιζαδορους-ρεμουλαδόρους-ΑΧΡΕ'ΙΑ ανθρωποειδή...«ερπετά» που βούλιαξαν-λεηλάτησαν-συκοφάντησαν-απαξίωσαν-κατέστρεψαν την Ελλάδα, τη Χώρα...ΜΟΥ.
Είναι ΑΥΤΟΙ που «έκαναν» τον Έλληνα πολίτη, ΕΜΕΝΑ το 90%
Είναι ΑΥΤΟΙ που «έκαναν» τον Έλληνα πολίτη, ΕΜΕΝΑ το 90%: αναξιοπρεπή-αφιλότιμο-εξαθλιωμένο-απελπισμένο-οργισμένο-φοβικό-ανασφαλή-αδικημένο-καταθλιπτικό-ισοπεδωμένο.
Έναν Έλληνα...«ξεφτίλα»
Το...«σύστημα» των...10% υπολοίπων Ελλήνων «έφτιαξε» Τράπεζες με...ιδιωτικοποιημένα...ΚΕΡΔΗ και εθνικοποιημένη ΧΑΣΟΥΡΑ.
Τα...ΚΕΡΔΗ...τα ΄χει στα...«νησιά Κέυμαν» και τη...ΧΑΣΟΥΡΑ τη «ζητάει», ΚΑΙ την παίρνει απ΄το Κράτος μέσω των δανείων των Μνημονίων (κρατικά δάνεια που επιβαρύνουν ΚΑΙ πληρώνω, βέβαια, ΕΓΩ το 90%, υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών ΜΟΥ και των εγγονιών ΜΟΥ)
Ποιος, άραγε, θα βάλει «χέρι», κάποτε, σ΄ΑΥΤΟ το αδηφάγο...«ΣΥΣΤΗΜΑ»
Φοβάμαι πως...ΚΑΝΕΊΣ γιατί...θα γέμιζε η Ελλάδα...«κουλούς»!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: