Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Πολιτική ιστορία που ξεχνιέται « εσκεμμένα»...

Κάποτε όταν Ο ένας, το αρσενικό, ο «μάγκας» ο Αντρέας έκανε «ανοίγματα» προς τα Αραβικά Κράτη «έπεφταν» να τον φάνε κάτι ΚΚΕ, κάτι Συνασπισμοί της Αριστεράς και της Προόδου (ό,τι λες...πιστεύεις ότι είσαι...κι΄όλας). Όταν έκανε ταξίδια ΜΟΝΟΣ του ΑΝΕΥ γυναιξί και τέκνας και ΑΝΕΥ...ΕΡΤ του την...«έπεφταν» ΟΛΟΙ. Τα αποτελέσματα ελπίζω να τα θυμούνται ΟΛΟΙ. Σ΄όλες τις χώρες της Ευρώπης επί σειρά ετών και με συχνότητα μηνός είχαμε βομβιστικές επιθέσεις με ανθρώπινα θύματα (ελπίζω να το θυμάστε παλιο...ρεμάλια). Στην Ελλάδα ΟΥΤΕ μια. ΑΥΤΟΣ ήταν ο Αντρέας. Σήμερα ο μεγάλος Αρχηγός συν γυναιξί και τέκνοις αριβάρισε για Βραζιλία κι΄Αργεντινή.
Βγήκε με τον Λούλα για να μας υποδείξει τρόπους διακυβέρνησης. Πως να πεθαίνουν από πείνα ΑΝΤΙ 100 την ημέρα 78. Βγήκε με τον Τσάβες και υποσχέθηκε δωρεάν πετρέλαιο στην...Καισαριανή και αργότερα με τον Αργεντίνο «αριστερό» να μας πει πως θα χρεοκοπήσουμε «ΚΑΘΕΤΑ» και ΟΧΙ «οριζόντια».
Καλά, μήπως ο μεγάλος Αρχηγός ζει ακόμα στην εποχή του...μελούς και νομίζει πως «πάει»...πενθήμερη στη...Ρόδο;;;
Καλά ρε νεαρέ μεγάλε Αρχηγέ τόσες χώρες υπάρχουν την Βραζιλία και την Αργεντινή διάλεξες να κάνεις πολιτική...«ξεπατικωτούρα»;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: