Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΟΠΟΙΟΣ «επιδιώκει να ΞΕΧΝΑ τα...παλιά...ΔΕΝ δικαιούται να...ομιλεί για...καινούργια

Για να παρθούν «αποφάσεις» σε ότι έχει σχέση: με το Κράτος, με το Έθνος, με την Πατρίδα, με την Δημοκρατία χρειάζεται: «ψυχή», λεβεντιά, «αγάπη» και βαριά...«παπάρια»
Κάτι που τα ΕΙΧΕ «το» πολιτικό ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ο αναντικατάστατος ΗΓΕΤΗΣ, ο ΑΝΤΡΕΑΣ.
Ήταν ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ, μετά από έναν (ΞΕΝΌΦΕΡΤΟ) «εμφύλιο» ένα (ΞΕΝΟ-κινουμενο) δεξιό «παρακράτος» και μια (ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ) δικτατορία, ΕΚΑΝΕ τους «εχθρούς»-«αντιπάλους». ΠΟΥ: «ξερίζωσε» τον Χωροφύλακα απ΄την «πλάτη» του πολίτη. ΠΟΥ η Χώρα γνώρισε για 40 χρόνια ευημερία.
ΤΩΡΑ αν στη...«διάρκεια» παρείσφρησαν άτομα: ρεμάλια-λεχρίτες λωποδύτες-απατεώνες-επίορκοι-ξεφτίλες-αλήτες-κωλόπαιδα ΚΑΙ «διαμόρφωσαν» το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...είναι «ΘΕΜΑ» της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Δεν αλλάζει ΟΥΤΕ η πρόθεση ΟΥΤΕ η προσπάθεια.
ΚΑΙ η πρόθεση ΚΑΙ η προσπάθεια ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ το «πλοίο» σε ήρεμο «σαλπάρισμα» ΩΣΠΟΥ «μπουκάρισαν»...λαθρεπιβάτες-ποντίκια.
ΣΑΝ επακόλουθο-επόμενο ήταν τα...βράχια.
Και ΤΟΤΕ «είδες» τα «ποντίκια» ένα-ένα να ξεπηδούν και να...«στοιβάζονται» σε ΞΕΝΕΣ πολιτικές,...«βαρκούλες» για να γλιτώσουν...ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.
Σήμερα και μετά τρία (3) χρόνια οικονομικής «χούντας» με ό,τι καταστροφές έχει επιφέρει στην πολίτη ΑΥΤΗΣ της Χώρας, ΨΑΧΝΕΙ κανείς να «βρει»...ΑΡΣΕΝΙΚΑ...να «ομονοήσουν» για την πραγματική «σωτηρία». Κι΄όταν λέμε πραγματική «σωτηρία» δεν εννοούμε να «ΣΩΣΟΥΝ» τους...«κάμπους και τα...ψηλά βουνά» που λέει ο ποιητής για την Πατρίδα. Εννοούμε να «σώσουν»τους πολίτες της Πατρίδας ΤΟΥΣ.
Εκ του αποτελέσματος ΟΜΩΣ, αδέλφια, διαπιστώνει κανείς πως ΣΗΜΕΡΑ έχουμε «έλλειμμα»...ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ...πολιτικών αρχηγών. ΟΛΟΙ μα...ΟΛΟΙ...«νάνοι»!!!
ΟΛΩΝ οι προσπάθειες, οι σκοποί και οι στόχοι είναι...ο...«κώλος» τους.
Ο...θώκος.
Η...καρέκλα.
ΟΛΟΙ προσπαθούν, με τις απανωτές πολιτικές τους κωλοτούμπες να με κάνουν να ξαναπερπατήσω στα τέσσερα, θεωρώντας με μπαμπουίνο.
ΟΧΙ...«κύριοι»...σας ευχαριστώ.
«Σκέπτομαι» μόνος μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: