Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μια υποκειμενική ανάλυση των όσων και όποιων «γεγονότων» συμβαίνουν σήμερα στο ΠΑΣΟΚ

Είναι, νομοτελειακά και ιστορικά, γεγονός πως οι ηγέτες γεννιούνται.
Είναι γεγονός πως, ένα απ' τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι και η επιλογή «συνεργατών».
Είναι γεγονός πως ο Γιώργος δεν γεννήθηκε με τις ικανότητες ενός ηγέτη. Ιδιαιτέρως δε του ηγέτη ενός κόμματος με βαριές παρακαταθήκες, με...«βαριά» ονόματα, με διαχρονικές προσφορές στην Χώρα και στους πολίτες της.
ΟΜΩΣ
Είναι γεγονός πως έβαλε την Χώρα...πάνω απ΄την προσωπική του πορεία.
Στην προσπάθειά του, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, να «σώσει» την « ρημαγμένη» και «σκυλευμένη» Χώρα που... παρέλαβε, υποχρεώθηκε να...«κάνει» τότε...εκείνο που...τώρα...«κάνουν» με επαχθέστερους όρους εκείνοι που τότε τον...ξέσκιζαν.
Τότε είχε να αντιμετωπίσει: Υπονόμευση απ΄την αντιπολίτευση των...Ζαππείων 1,2 και3. Υπονόμευση απ΄την αντιπολίτευση της...δραχμής με τα...«καδρόνια» του ΠΑΜΕ και τους «κουκουλοφόρους» της...ΜΑΡΦΙΝ, των σπασμένων βιτρινών, των καμμένων αυτοκινήτων κλπ
Υπονόμευση με το τράβηγμα του...«χαλιού» κάτω απ΄τα πόδια του. Υπονόμευση απ΄τις δικές του «επιλογές» συνεργατών-φίλων-άσχετων-«ρεμαλιών»-Τσοχατζοπουλαίων-Τσουκαταίων-Μαντελαίων-Μπιρμπιλαίων και πληθώρα άλλων ΠΡΩΤΟ-ΔΕΥΤΕΡΟ-ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ στελεχών (τρομάρα τους) κομματικών και κυβερνητικών πιράνχας...!!!
ΟΜΩΣ
Η προσπάθεια που γίνεται να στοχοποιηθεί η περίοδος 2004-2009, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (απ΄όπου κι΄από όποιους) στην ηγεσία και...ΜΟΝΟΝ του ΠΑΣΟΚ, είναι:
αήθης-ανέντιμη-ελεεινή και...«ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ»...μεθοδευμένη!!!
Η άποψη ότι: οι «οικονομικές εξελίξεις» στο ΠΑΣΟΚ...δηλητηριάζουν τις «σχέσεις» της πρώην με την νυν ηγεσία...ΔΕΝ είναι μια απλή...«άποψη» είναι...ΤΟ...«ζητούμενο»
Είναι...«ζητούμενο» του «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» και ΟΠΟΙΩΝ το εκπροσωπούν.
Είναι...«ζητούμενο του συστήματος η διάλυση του πυλώνα των αριστερών-προοδευτικών δυνάμεων που εκπροσωπούσε το ΠΑΣΟΚ και, δυστυχώς, θα το...καταφέρουν!!!
Το...«παιχνίδι» με: τις διάφορες «διαρροές, την «τρύπα» των 116 εκατομμυρίων (που...είναι 15) και που όλοι ξέρουν ΠΟΙΟΙ τα ενθυλάκωσαν, είναι «παιχνίδι» για...μικρά παιδιά. Ένα «παιχνίδι»...«ξενόφερτο» με «συγκεκριμένο» σκοπό και στόχο.
Ένα...«παιχνίδι» που...έπρεπε όχι μόνον να μην υιοθετηθεί αλλά έπρεπε ή να είχε επιστραφεί απ΄το ΠΑΣΟΚ την ίδια ώρα ΑΝ είναι ψέματα και συκοφαντίες ή να «βγουν» τα ονόματα στον «αέρα» και να τιμωρηθούν με συνοπτικές διαδικασίες.
Αλλά για να το «κάνει» κάποιος αυτό πρέπει να διαθέτει...«αμελέτητα»...ΚΑΤΙ που ΣΗΜΕΡΑ τα βρίσκει κανείς ΜΟΝΟΝ στα...μεζεδοπωλεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: