Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Φίλοι μου,
πάνε κάμποσα χρόνια που το 60% των Ελλήνων, ΑΥΤΩΝ που ανήκουν στην ΚΕΝΤΡΟαριστερά (γιατί...ΤΟΣΟΙ...είναι), «ΖΟΥΝ» (πολιτικά) με την «προσμονή» μιας ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑΣ προσπάθειας-πρωτοβουλίας-εγχειρήματος ΓΙΑ τον επαναπροσδιορισμό και ανασυγκρότηση ΑΥΤΟΥ του κατακερματισμένου ΜΕΓΑΛΟΥ πολιτικού χώρου.
Φίλοι των «58»
Κάνατε την ΑΡΧΗ όταν ΤΟΤΕ στο «ΑΚΡΟΠΟΛ» και στην «Ιπποκράτους» «δημιουργήσατε» το ΚΛΙΚ...σε χιλιάδες πικραμένους-προδομένους-αηδιασμένους και «καταξεσκισμένους» Έλληνες από πολιτικούς και πολιτικές.
Μια νυχτιά ΠΟΥ ΟΛΑ θύμισαν «σκέψεις» και «παλμό» εποχών 1974 και 1981.
ΟΜΩΣ, φίλοι μου, δυστυχώς, ΔΕΝ το συνεχίσατε. ΔΕΝ το τελειώσατε. ΚΙΟΤΕΨΑΤΕ.
Εμπλακείκατε σε πολιτικές...«μικρότητες» κάποιων, ΠΟΛΙΤΙΚΑ,...«αδέσποτων»!!!
Εκ του αποτελέσματος (χρονικά) δείξατε ΚΑΤΙ που στην ουσία ΔΕΝ είστε.
ΕΝΑ...«μεταλλαγμένο»...ΧΘΕΣ.
ΔΕΙΛΙΑ και ΦΟΒΟ...για το...«συγκεκριμένο»
ΜΙΑ...«Μπουτίκ» light ΚεντροΑριστεράς
ΠΡΕΠΕΙ, επιτέλους, να αντιληφθείτε ότι, ΠΛΕΟΝ, ο κόσμος «ζητάει», επειγόντως, ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ από την ΚΕΝΤΡΟαριστερά.
Ζητάει (θα το πω...βλάχικα) «ΜΥΡΩΔΙΑ»...«βαρβατίλας»
ΑΥΤΟ, αδέλφια, προϋποθέτει...ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ...«αρσενικά»: με μυαλό, με ψυχή, με λεβεντιά, με αγάπη για την ΧΩΡΑ και τους πολίτες ΤΗΣ, με «τσαμπουκά» ΓΙΑ...«ρήξη» με το...ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
(όπου ΠΑΡΕΛΘΟΝ=«ΣΥΣΤΗΜΑ». Όπου «ΣΥΣΤΗΜΑ»=συμφέροντα ΜΕΓΑΛΟεργολάβων, συμφέροντα ΜΕΓΑΛΟτραπεζιτών, συμφέροντα ΜΕΓΑΛΟεκδοτικών συγκροτημάτων και Τηλεοπτικών (χωρίς άδεια...ΑΚΟΜΗ...) σταθμών. Καμία σχέση με έναν ΜΕΓΑΛΟ όρο που ξεστόμισε ένας ΜΙΚΡΟΣ για να...εντυπωσιάσει...σε ένα...σουβλατζίδικο...ΚΑΠΟΤΕ)
Κι΄ επειδή «βλάχικα» ΔΕΝ γνωρίζετε ΕΣΕΙΣ σας ενημερώνω ΠΩΣ: για να «μυρίζει κάποιος...«βαρβατίλα» ΚΑΙ να λειτουργεί ΑΝΑΛΟΓΑ, ΠΡΕΠΕΙ τα...«παπάρια» ΤΟΥ να ακουμπάνε στο...γόνατο.
Η τελευταία ευκαιρία, φίλοι μου, να δείξουν ΑΝ πληρούν τις ΠΑΡΑΠΑΝΩ «προδιαγραφές» ΟΣΟΙ από σας το...«νιώθουν», είναι ο χρόνος ΜΕΤΑ τις διπλές εκλογές (από Ιούνη και ΜΕΤΑ)
ΤΟΤΕ που η Χώρα ΘΑ...«γεμίσει» πολιτικά...«συντρίμμια», ΤΟΤΕ «θα ΄ναι» η ώρα των πολιτικών...«αρσενικών».
Ο ΚΕΝΤΡΟαριστερός πολίτης είναι, ΗΔΗ, «κουρασμένος» και «απογοητευμένος» απ΄τους «μοναχικούς»...καβαλάρηδες και από τους «ξεπερασμένους...Δον Κιχώτες της...«ΣΩΤΗΡΙΑΣ»
Περιμένει έναν ΝΕΟ  «Λευτέρη Βενιζέλο» ΠΑΡΕΑ...«όμως» με κάποιους ΝΕΟΥΣ «Τερτσέτηδες-Πολυζωϊδηδες και Δελαπόρτες», για ΝΑ προσπαθήσουν να ΣΩΣΟΥΝ τούτη ΔΩ την έρμη ΧΩΡΑ και τους «καταθληπτικούς» και «εξαθλιωμένους» πολίτες ΤΗΣ.

Ο...αιθεροβάμων αλλά ΠΑΝΤΑ...ελπίζων.
Γιάννης Καϋμενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: