Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

15 Mάη 2010

Η Χώρα, αδέλφια, ΔΕΝ θα πτωχεύσει. Τα πρώτα «άμεσα» χρέη στις 19 Μάη θα πληρωθούν. Οι συντάξεις και οι μισθοί θα πληρωθούν. Θα πληρωθούν με το...όποιο...κόστος!! «Είμαστε ακόμη ζωντανοί» λέει το...άσμα!!!
Βέβαια...φτωχότεροι!!!
Φτωχότεροι ΟΜΩΣ οι...ΠΟΛΛΟΙ!!!
Ναι!!οι ΠΟΛΛΟΙ γιατί οι...ΠΟΛΛΟΙ πλήρωσαν απ΄το υστέρημά ΤΟΥΣ το...λογαριασμό στο...Ρωμαϊκό πάρτι» που για...χρόνια «έκαναν» οι...ΕΜΠΡΙΜΕ...ΟΛΙΓΟΙ!!!
Αναγκαστήκαμε (μας...ανάγκασαν οι...ΟΛΙΓΟΙ) να σκύψουμε για να μας...«ανέβει» στη πλάτη η...Τρόϊκα (αν ΔΕΝ σκύψεις, αδελφέ, ΔΕΝ σου...«ανεβαίνει» κανείς στη...πλάτη)
Απόφαση ιστορική για την Κυβέρνηση, τη χώρα, τους πολίτες ΤΗΣ, η επιλογή της...«Τρόϊκας» ΙΣΩΣ και η...ΜΟΝΗ
Είναι στο...χέρι μας ή να «πετύχουμε» ή να αποφασίσουμε ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα...«πεθάνουμε»!!!
Είναι στο χέρι της σημερινής Κυβέρνησης και σε ΕΜΑΣ να...έρθει...«ισορροπία», να χτυπηθεί η σπατάλη, να χτυπηθεί η διαφθορά, να επιστρέψει η ελπίδα, η αξιοπιστία, να ΞΑΝΑ-ζωντανέψει η ανάπτυξη. ΤΟΤΕ οι θυσίες των ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ θα πάνε χαμένες!!!

ΑΝ σ' αυτή τη συγκυρία ΔΕΝ βάλουν «μυαλό» οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι συνδικαλιστές, οι Δημοσιογράφοι και τέλος...ΕΜΕΙΣ!!!
ΑΝ οι «επαγγελματίες» καταστροφολόγοι της τηλοψίας
ΑΝ οι καλλιεργούντες το φόβο και την ανασφάλεια πρωϊνό-μεσημεριανό-βραδυνό...ξερόλες και το...πλείστον...συμπεθέρες του...κερατά!!!
ΑΝ οι...μαυραγορίτες της μαύρης...απελπισίας και του...πεσιμισμού!!!
ΑΝ οι έμποροι του...πόνου και της...δυστυχίας
ΑΝ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ...ΣΚΑΣΟΥΝ τότε, αδέλφια, ΑΥΤΗ η...έρμη...ΧΩΡΑ...ΔΕΝ θα δει...χαΐρι

ΑΣ αναλογιστούμε ΟΛΟΙ, μακρυά από χρώματα και κόμματα (εδώ που...μας...έφτασαν), τις ευθύνες ΜΑΣ απέναντι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: