Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΓΙΑΤΙ το τελευταίο μήνα η φοροείσπραξη...αυξήθηκε και η φοροδιαφυγή...μειώθηκε;

Διαβάζοντας σήμερα το ΕΘΝΟΣ ένιωσα πως με θεωρούν...λευκό...απάτσι και ΔΕΝ το αντέχω.
Άκουσον-άκουσον, αδελφέ.
Στη σελίδα 9 διάβασα μια...«ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» απ΄τον τέως Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Κύριο Κώστα Σημίτη (του Κώστα Σημίτη που θα τον γράψει η Ιστορία για την καλή και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ έντιμη διαχείριση σαν πρωθυπουργός)
Την συμβολή του για την ένταξη της Χώρας στο Ευρώ. Για την αναγνωρισιμότητα της Χώρας. Θα τον γράψει ΟΜΩΣ η Ιστορία για τον πιο «ΛΙΓΟ» αρχηγό Σοσιαλιστικού Κόμματος. Για τον αρχηγό με τον...«παράξενο» περίγυρο!!! Με...καβαλαραίους στο άρμα της εξουσίας: Παπαντωνίου-Τσουκάτο-Μαντέλη-Νεονάκη-Τζοχατζόπουλο-Χριστοδουλάκη-Παταριάδες και άλλους λεβέντες που, εγώ τουλάχιστον, Γραμματέας σε Όργανα του ΠΑΣΟΚ απ΄το 1975 και ΜΕΤΑ μέχρι ΚΑΙ σήμερα...ΠΟΤΕ μα...ΠΟΤΕ μα...ΠΟΤΕ δεν μπόρεσα να καταλάβω (όσο κι΄αν προσπάθησα με τις καλύτερες προθέσεις και διαθέσεις) ΠΟΥ...«τραγούδαγαν» ΟΛΟΙ...ΑΥΤΟΙ!!!
Στη σελίδα 9 λοιπόν του ΕΘΝΟΥΣ της 17/5/10 στην «παρέμβαση» του ο κύριος Κώστας Σημίτης διαπιστώνει πως το Πρόγραμμα Σταθερότητας είναι...«κοινωνικά...άδικο». Ο κύριος...ανακάλυψε τον...τροχό!!!
Δεν μου λες...ρε...Τί έκανες απ΄το 1998 μέχρι το 2004 για να ΜΗΝ χρειαστεί η χώρα που διοίκησες...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ;
Τί έκανες ΟΛΑ εκείνα τα χρόνια...ρε...για να ΜΗ χάσω ΕΓΩ (ο μικρομεσαίος) τον 13ο και 14ο μισθό;;;
Τι έκανες...ρε...για να ΜΗΝμου κουτσουρευτεί η...σύνταξη;;;

ΠΟΙΟΥΣ...εξέθρεψες...στους «κόλπους» ΣΟΥ
ΠΟΥ...μοίρασες τη...Δημόσια...πίττα;;;
ΠΩΣ...τη μοίρασες;;
ΠΟΤΕ...«χαμογέλασες» στο ΛΑΟ που διακρίνω, στην ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σου σήμερα, πόνο-θλίψη-αδικία και κλάμα για το...«κοινωνικό άδικο» πρόγραμμα, για το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού;;

Άνθρωποι-πολιτικοί ΠΟΥ «νανουρίστηκαν» στην ΙΔΙΑ «αγκαλιά» του ΙΔΙΟΥ...«συστήματος». Άνθρωποι-πολιτικοί που «ΞΕΣΚΙΣΑΝ» τους πολλούς με τις επιλογές και λειτουργίες τόσο τις προσωπικές όσο και του...ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥ επιτελείου ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ δικαιούνται να ομιλούν.

Μας θυμίζετε ΚΥΡΙΟΙ τον ποιητή που λέει: «Και να θυμάσαι...πάνω στις τίγρεις το κουφάρι κάτι μικρόψυχα...ζωάκια καμαρώνουν»
Κύριε Σημίτη ΕΓΩ (οι...πολλοί, η...πλέμπα...αυτοί που για...τόσα χρόνια σε ψήφιζαν...αυτοί που σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε τα...χλιδάτα «λουκούλλεια»  γεύματα των...ΟΛΙΓΩΝ)

ΕΓΩ, λοιπόν, δικαιούμαι ΚΑΙ απαιτώ ένα ΓΙΑΤΙ στο εξής...απλό:
ΝΕΟΙ εφοριακοί ΔΕΝ προσελήφθησαν
ΝΕΟΣ τεχνικός εξοπλισμός ΔΕΝ...αγοράστηκε στις εφορίες

ΓΙΑΤΙ το τελευταίο μήνα η φοροείσπραξη...αυξήθηκε και η φοροδιαφυγή...μειώθηκε;

ΜΗΠΩΣ είναι θέμα...πολιτικής...ΒΟΥΛΗΣΗΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: