Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΜΑΗΣ 2010

Ήρθε η ώρα να πληρώσουμε σαν κοινωνία, τον...«λογαριασμό»
Έναν «λογαριασμό» που δημιούργησαν, επί σειρά ετών, (ιδιαίτερα από το 1998 μέχρι και σήμερα) σε «Ρωμαϊκά γλέντια» κάποιοι ΛΙΓΟΙ.
Κάποιοι απατεώνες, κλέφτες, λωποδύτες.
Κάποιοι που τα εκάστοτε «γκουβέρνα» τους παρήχαν ΚΑΙ τους παρέχουν ΜΙΑ...ένοχη...ΑΣΥΛΙΑ.
Κάποιοι που έχουν ονοματεπώνυμο ΑΛΛΑ δεν θα τους μάθουμε...ΠΟΤΕ
Κάποιοι που δυστυχώς, ΔΕΝ θα τιμωρηθούν...ΠΟΤΕ!!
Κι΄ΑΥΤΟΙ οι επώνυμοι κάποιοι είναι οι...λίγοι
Είναι εκείνοι που δημιούργησαν το...«σύστημα»
Είναι εκείνοι που απ' το 1826 ξεκίνησαν 200 οικογένειες και σήμερα ΕΓΙΝΑΝ 2200!!!

Για να πληρώσουμε πρέπει να έχουμε
Επειδή ΔΕΝ έχουμε ΘΑ χρεωθούμε
ΓΙΑ να μας δώσουν πρέπει να γίνουμε μια χώρα «καθώς πρέπει» (γιατί δεν είμαστε) (εκτός από κλέφτες είμαστε και ψεύτες, τουτέστιν αναξιόπιστοι)
Η «Τρόικα» που θα μας δανείσει, θέλει τα λεφτά της πίσω και με...συμμαχικό...τόκο!!!
ΟΤΑΝ δανείζει κάποιος βάζει...ΟΡΟΥΣ.
ΟΤΑΝ υποχρεώνεσαι να δανειστείς είσαι υποχρεωμένος να «συμμορφωθείς προς τας...υποδείξεις»
Είσαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσεις την τιμή και το όνομα σου ΣΑΝ χώρα που διαχρονικά, κάποια φυσικά πρόσωπα, με ονοματεπώνυμο, κάποιοι λωποδύτες και ψεύτες «ατίμασαν» τη χώρα και το Λαό της που κι' ΑΥΤΟΣ ήταν ΑΠΛΟΣ «κομπάρσος» στα λουκούλλεια «γεύματα» ΤΟΥΣ.
Συμπέρασμα:
Αν ΔΕΝ πάρουμε το ΟΠΟΙΟ δάνειο απ΄τη...σύμμαχο...«Τρόϊκα» ΔΕΝ θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις (ΑΥΤΟ είναι το ΤΩΡΑ, το πρόβλημα, το πώς φτάσαμε ΕΔΩ είναι μια άλλη συζήτηση. Μια...παράπλευρη «μεριά» του προβλήματος. Είναι η «μεριά» που δημιούργησε το πρόβλημα)
Οι επιλογές της Κυβέρνησης του Γ.Π ήταν ΔΥΟ
Ή να δανειστεί και να πληρώσει μισθούς και συντάξεις ΕΣΤΩ και...κουτσουρεμένες
Ή να κηρύξει στάση πληρωμών (πτώχευση), να αρχίσει τις καταγγελίες για την προηγούμενη Κυβέρνηση, να βγει απ΄το Ευρώ και απ΄την Ευρώπη (ΑΥΤΟ θα ισοδυναμούσε με...διάλυση...με...καταστροφή...)
Διάλεξε την πρώτη επιλογή με το ΟΠΟΙΟ κόστος στη λογική της προσπάθειας να σωθεί το κράτος και να ΞΑΝΑγίνουμε Κράτος!!!
Τώρα ΟΣΟΙ κάνουν τους «νταήδες», το κάνουν εκ του ασφαλούς.
Απ΄την κοινωνία ζητείται να αντιληφθεί το ΤΙ συμβαίνει. Να αντιληφθεί ότι: ΤΕΡΜΑ τα...4 κινητά, τα...δυο αυτοκίνητα, τα καθημερινά γλέντια, τα...λουλούδια στα νυχτερινά κέντρα, το...«κόψε μου μισό αρνί» (εγώ και η...γυναίκα μου) το...«πιάσε δυο κιλά παϊδάκια» στην Ταβέρνα (εγώ και η...γυναίκα μου), το...«έμπα στο ίντερνετ και βγάλε δυο εισητήρια για 20 μέρες στο...Μπαλί!!!»
ΟΜΩΣ για να τα εμπεδώσει, να τα ασπαστεί και να τα υλοποιήσει η κοινωνία...αγωγκίστως ΠΡΕΠΕΙ να εμπεδώσει, να ασπαστεί και να υλοποιήσει η Κυβέρνηση το αίτημα του 90% των πολιτών ΑΥΤΗΣ της έρμης χώρας!!
ΑΥΤΟ το «πάνδημο» ΠΛΕΟΝ αίτημα είναι: κοινωνική δικαιοσύνη στο επίπεδο της ηθικής. ΔΗΛΑΔΗ ν' ανοίξουν...ΧΘΕΣ οι φυλακές για τα...λαμόγια και τους διεφθαρμένους πολιτικούς-στελέχη ΚΑΙ αξιωματούχους.
Μην τολμήσει κανείς και πει ότι είναι...«λαϊκισμός» και ότι παραγράφηκαν και άλλες τέτοιες...παπαριές. Είναι πολύ πιο εύκολο, πολύ πιο...σύννομο, πολύ πιο...έντιμο απ΄ΟΤΙ κόψατε τα δώρα και την άδεια της...πλέμπας!
ΑΥΤΟ, κύριοι σοσιαλιστές, είναι η...βαζελίνη...για να μην μας...πονέσει το αγγούρι που μας βάλατε!!!
Αν ΔΕΝ το κάνετε να 'στε σίγουροι πως σε λίγο θα τρώτε...πέτρες!!!
ΑΥΤΟ λέγεται κοινωνική δικαιοσύνη της ηθικής.
Όταν αρχίσει η χώρα να συνέρχεται (με τα λαμόγια στη φυλακή) ΤΟΤΕ κύριοι σοσιαλιστές έχουμε το Δεύτερο μέλημα ΣΑΣ που λέγεται κοινωνική δικαιοσύνη της προστασίας.
Θα αποδώσετε, οφείλετε να αποδώσετε, παροχή υπηρεσιών στις θυσίες ΜΑΣ με: υπηρεσίες στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ στον τομέα της ΠΡΟΝΟΙΑΣ, της ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Πρόεδρε Γ.Π για να γίνουμε όπως ΠΡΩΤΑ πρέπει να...«ματώσουμε». Να ματώσουμε ΟΜΩΣ όλοι!!!
Τελειώνοντας Πρόεδρε να ξέρεις πως: αποδίδοντας ηθική δικαιοσύνη, ονοματίζοντας (έστω) τους...εμπριμέ...υπαίτιους, θα εισπράξεις την αναγνώριση, την εκτίμηση και τον σεβασμό του 90% του Έλληνα πολίτη. ΑΝ ΟΜΩΣ τους καλύψεις θα εισπράξεις την απαξία, τον θυμό και τον χλευασμό ντόπιων και ξένων δείχνοντας ή ότι είσαι και ΣΥ ίδιος ή ότι έχεις αδύναμους και...τζούφιους...«αδένες».

ΜΗ φοβάσαι έχεις τους ΠΟΛΛΟΥΣ μαζί ΣΟΥ. ΚΑΝΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: