Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

«ΕΛΕΥΘΕΡΗ» επιστολή στον Βαγγέλη Βενιζέλο


Το …«ξέσκισμα» που ΜΟΥ έκανες (εμένα την πλέμπα) κόβοντας μου ΜΟΥ τα δώρα, τις συντάξεις, τα φάρμακα (εμμέσως ή αμέσως) το…γέλιο και την…ελπίδα για να…«ΣΩΣΕΙΣ» τη Χώρα, ΠΕΣ…(ΠΕΣ λέω) πως το δέχομαι γιατί με «έπεισες» ή…ήθελα να με…«πείσεις».
Για….’ΚΕΙΝΑ, που ΠΟΤΕ’ δεν θα μπορέσεις να με πείσεις, σύντροφε και Πρόεδρέ μου, όσο κι΄αν το θέλω, είναι για τα ΟΣΑ ΔΕΝ έκανες επί 2 ½ χρόνια.
Θα στα συνοψίσω, σύντροφε, Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο, σε μια αληθινή ιστοριούλα με Ελληνικά-Χωριάτικα λόγια.
Θα στα…ΠΩ…για να «εμπεδώσετε» το πώς και το γιατί το ΠΑΣΟΚ…ΜΑΣ το…ΦΤΑΣΑΤΕ 13%
Εγώ…ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να στα…«λέω»
Εσύ…ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να τα «λαμβάνεις» ΣΟΒΑΡΑ υπ’ όψη σου! (το…εγώ…«αναφέρεται» ΠΑΝΤΑ στην…πλέμπα)
Η κόρη μου και ο άντρας της (ΑΝΕΡΓΟΙ με δυο κόρες 21 και 20 ετών) «άνοιξαν» ένα μεζεδοπωλείο στον ΑΣΤΑΚΟ ΑιτωλοΑκαρνανίας. Για να πάρουν άδεια…«χρειάστηκαν» 6 (έξι) μήνες ΚΑΙ…23 υπογραφές (τις 4 τις πλήρωσα, ο… μαλάκας, από 100 ευρώ)
Σύντροφε Βαγγέλη ΑΥΤΟ πολλαπλασίασέ το Χ εκατοντάδες «μαγαζάκια», Χ εκατοντάδες επίδοξους «επενδυτές» μικρούς ΚΑΙ μεγάλους, Έλληνες ΚΑΙ ξένους που λόγω ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ επένδυσαν ΚΑΙ ΔΕΝ θα επενδύσουν.
Σε Ευρώ…ΑΥΤΑ (σούμα…) κοστολογούνται «κάπου… σιμά» στο 1/5 …όσων χρωστά η Χώρα.
Σε Οργή-Θυμό-Αγανάκτηση…ΑΥΤΑ (σούμα…) κοστολογούνται «κάπου…σιμά» στο 5% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που…ΣΑΣ…«σιχάθηκε»
ΑΣΤΑΚΟΣ
Το 4ο φυσικό λιμάνι της Χώρας.
«Ξεκίνησε» να «γίνει» το 1980 και «τέλειωσε» το 2000, ΚΑΙ με επιδότηση 44 δις δραχμές…ΤΟΤΕ, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, το ΒΑΘΥΤΕΡΟ-ΣΥΓΧΡΟΝΟ και απάνεμο διαμετακομιστικό λιμάνι της Μεσογείου.
ΠΟΤΈ δεν συνδέθηκε με ανάλογο βατό δρόμο με την Εθνική Οδό (τότε), Ιόνια οδό (σήμερα). Τελευταίος Υπουργός Συγκοινωνιών ο (ντόπιος) Χρήστος Βερελής (να τον χαίρεσαι)
ΣΗΜΕΡΑ είναι…ΑΝΕΝΕΡΓΟ
Πολλαπλασιάζοντας, σύντροφε Βαγγέλη ΑΥΤΟ με εκατοντάδες σ΄ΟΛΗ την Ελλάδα, μικρά και μεγάλα ΤΕΤΟΙΑ…«γεγονότα» (έργα), αντιλαμβάνεται ακόμα και ένας…ηλίθιος Έλληνας, ότι:... σε... ευρώ…ΑΥΤΑ…(σούμα…) κοστολογούνται…«κάπου…σιμά» σε…άλλο 1/5…όσων χρωστάει η έρμη η Χώρα.
Σε οργή-θυμό-αγανάκτηση του κόσμου που δεν βρίσκει δουλειά στον τόπο του επειδή τα διαχρονικά ΕΜΠΡΙΜΕ πολιτικά…«λαμόγια» ΔΕΝ «τελειώνουν»…ΠΟΤΈ τέτοιες επενδύσεις (που θα δούλευαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 άτομα στη κάθε μια), κοστολογούνται «κάπου…σιμά» σε άλλο 5% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που… «προγκίξατε»!!!
Παραμονές των τελευταίων εκλογών, σύντροφε Βαγγέλη, συζητώντας με την κόρη μου, έξω απ΄το μαγαζάκι της, σχετικά με την ψήφο, με προκαταλαμβάνει λέγοντάς μου: πατέρα ψήφο από ΜΑΣ το ΠΑΣΟΚ δεν…δικαιούται!!!
Μου το είπε το παιδί μου σε... ΕΜΕΝΑ.
Εμένα…γραμματέα απ΄το 1975 σε κλαδική Οργάνωση του ΟΤΕ (ΚΟ3) μέχρι το 1989 και από το 1989 μέχρι και σήμερα γραμματέα Τ.Ο Καισαριανής ΚΑΙ σύνεδρο ανελλιπώς σε ΟΛΑ τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ.
(Αναφέρω την Κομματική μου ιδιότητα για να καταλάβεις το ΤΙ…«φτύσιμο» έφαγε το ΠΑΣΟΚ από…απλούς…ψηφοφόρους)  
Προσπάθησα να την… «φοβίσω» με την επιστροφή στη Δραχμή και με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ξέρεις σύντροφε, μου ‘δωσε μια απάντηση και μου έκανε μια-δυο ερωτήσεις… «κοστολογήσιμες»
Απάντηση: Για ποια δραχμή μου μιλάς; Μήπως σήμερα ΕΧΩ…ευρώ; Όταν μετά το 23% στη σίτιση μου κλείνει το… «ρημάδι μου» τι άλλο έχω να χάσω; (απάντησέ της ΕΣΥ)
Ερώτηση 1η: Εσύ πατέρα ΓΙΑΤΙ τη φοβάσαι τη Δραχμή; Τι άλλο θα πάθεις; Το ΠΑΣΟΚ…ΜΑΣ σου «έκλεψε» τα δώρα σου. Σου «έκλεψε» το 1/3 της σύνταξής σου και το 1/3 της επικουρικής σου.
Σου «έκλεψε» το χαρτζιλίκι που έδινες στα εγγόνια σου. Σου «έκλεψε» την αξιοπρέπειά σου. Σου «έκλεψε» τη «βοήθεια» που έδινες σε μένα και στον ΑΝΕΡΓΟ αδελφό μου. Σου «έκλεψε» τα όνειρά σου. Σου «έκλεψε» τα φάρμακά σου (εμμέσως ή αμέσως). Σου «έκλεψε» τις ελπίδες σου και ΟΛΑ αυτά στο τελευταίο «τεταρτημόριο» της ζωής ΣΟΥ.
Εκείνη τη στιγμή πέρασε έξω απ΄το μαγαζάκι ένας πατριώτης ΤΕΩΣ «δημόσιος λειτουργός».
Δείχνοντας μου τον, η κόρη μου, μου λέει: θα συμφωνούσα με ΟΛΑ όσα σου «έκλεψαν», στο βωμό της «σωτηρίας» της Χώρας, (ερώτηση 2η) εάν μου πεις ΤΙ και ΠΟΣΑ «πήρε» το ΠΑΣΟΚ απ΄τον κύριο αυτόν (ο κύριος αυτός έπαιρνε μισθό ΛΙΓΟΤΕΡΑ από μένα) έχει ΟΜΩΣ «αγοράσει» οικόπεδα στη θάλασσα, οικόπεδα στο βουνό ΚΑΙ ένα μικρό νησάκι στο Ιόνιο πέλαγος.
Εάν πολλαπλασιάσεις ΑΥΤΟΝ Χ 20.000 ΤΕΤΟΙΟΥΣ μικρό… πιράνχας θα μάζευες άλλο 1/5 του χρέους και λίγα περισσότερα απ΄ότι μάζεψες απ΄τα δώρα των… «περήφανων γηρατειών»
Και μη μου πεις, Βαγγέλη, που θα τους βρεις αυτούς.
Μα…πάρα πολύ εύκολα…ΑΡΚΕΙ να…ΘΕΛΕΙΣ!!! 
ΝΑ...πως!!!
Στο τελευταίο Συνέδριο, Πρόεδρε μου, είμαστε 7040 σύνεδροι.   
Αντί να οργανώνει το κόμμα θεματικά τραπέζια και άλλες τέτοιες…παπαριές, να τους ζητήσεις να σου «γράψουν» 2 με 3, ΜΟΝΟΝ, τέτοιους κλέφτες-απατεώνες-φοροφυγάδες-σκουλίκια.
ΟΛΟΙ και οι 7040 σύνεδροι είμαι σίγουρος ΠΩΣ «ξέρουν» ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ο καθένας, με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, ΤΕΤΟΙΑ ερπετά που καπηλεύονται την ιδεολογία του Σοσιαλισμού ανελίχθεισαν έρποντας ΚΑΙ με τα κέρατά τους και ΕΦΑΓΑΝ το καταπέτασμα (εγώ τουλάχιστον ΞΕΡΩ άλλους ΔΥΟ με νησάκια στο Ιόνιο)
Τόσο…ΑΠΛΑ…Βαγγέλη μου.
Αρκεί να…ΘΕΛΕΙΣ.
Ερώτηση 3η: ΓΙΑΤΙ το γιαούρτι το Ελληνικό εγώ το αγοράζω απ΄το…«μπακάλικο» 2€ π.χ και το ίδιο ελληνικό…γιαούρτι στην Γερμανία ο Γερμανός το αγοράζει 1€;
Τόσο…«κότες» είναι οι ΠΑΣΟΚοι Υπουργοί που ΔΕΝ τόλμησαν να βάλουν χέρι στα είδη πρώτης ανάγκης;;; ΑΥΤΟ λέγεται…Σοσιαλισμός;
ΑΥΤΟ, σύντροφε, πολλαπλασιάζοντας το Χ …; Κοστολογείται…(κάπου…σιμά…) σ΄ΟΣΑ «κλέψατε» απ΄την επικουρική σύνταξη του…γέροντα. Σε οργή-αγανάκτηση-θυμό και μπινελίκια το άλλο 5%.                                                                                          
Επειδή σύντροφέ μου εγώ ΔΕΝ μπορώ να απαντήσω στην κόρη μου στα συγκεκριμένα ερωτήματα, ΑΠΑΙΤΩ να της απαντήσεις ΕΣΥ.
Η κόρη μου λέγεται Καϋμενάκη Ευθυμία του Ιωάννη και η διεύθυνσή της είναι απλή: Αστακός ΑιτωλοΑκαρνανίας.
ΑΝ «απαντήσεις» στην κόρη μου, Βαγγέλη μου, ΘΑ έχεις «ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ» στο 25% των ψηφοφόρων ΜΑΣ που…λάκισε!!!
Σύντροφε Πρόεδρε, ακούγοντας τους… «κεραμιδόγατους» τον ΣΥΡΙΖΑ, τους «φωτισμένους» πολιτικούς Μπαλάφες-Στρατούληδες και λοιπά…«παιδάκια» να…«χαϊδεύουν» αυτιά με την έξοδο της Ελλάδας (εμμέσως ή αμέσως) απ΄την Ευρωζώνη. ΕΝΑ το κρατούμενο.
Ακούγοντας ΞΑΦΝΙΚΑ τους Κινέζους (χθες 30/8/12) να «κόπτονται» για να…ΜΗ…φύγει η Ελλάδα απ΄την Ευρωζώνη. ΔΥΟ τα κρατούμενα.
Ακούγοντας τους…ΜΙΣΟΥΣ…πρωτο-δευτερο-τριτο…ΚΛΑΣΑΤΟΥΣ Ευρω…παίους, ΝΑ…«τρέμουν» για να ΜΗΝ φύγει η Ελλάδα απ΄την Ευρώπη ΚΑΙ τους…άλλους ΜΙΣΟΥΣ να επιδιώκουν μετ΄…«ενστάσεως» να μας…«ξεσκίσουν» σαν Χώρα και σαν Λαό. ΤΡΙΑ τα κρατούμενα. Προβληματίστηκα!!!
ΕΠΕΙΔΗ, σύντροφε Πρόεδρε, ΚΑΤΙ…μου…λέει πως θέλουμε ΔΕΝ θέλουμε (κάποια…στιγμή) ΘΑ γίνει αυτό.
Μήπως, αδελφέ, ήρθε η ώρα να…κάνεις ΕΚΕΙΝΟ που έπρεπε να ΕΙΧΕ κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου τον ΠΡΩΤΟ μήνα που πήρε την «αρχή» (γιατί…«εξουσία» ΔΕΝ πήρε ποτέ)
Τότε ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε λαθεμένες επιλογές. «Διάλεξε» ανθρώπους που (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) «γνώριζαν» ΑΡΙΣΤΑ…«διαίρεση» και…«αφαίρεση» και…καθόλου…«πολλαπλασιασμό» και…«πρόσθεση» (τι... να κάνουμε…ΑΥΤΑ…μπορούσε…ΑΥΤΑ…έκανε!!!)
Έβγα λοιπόν, διακαναλικά, Πρόεδρε και «παρότρυνε» τον…ΣΥΝκυβερνήτη Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά να ΖΗΤΗΣΕΙ απ΄τους συμμάχους-φίλους-ΣΥΝευρωπαίους-εταίρους ΜΑΣ (καμία σχέση με το… εταίρα!!!) και δανειστές ΜΑΣ (δεν ξέρω ΑΝ μας δάνεισαν ΟΣΑ μας δάνεισαν από…αγάπη!!!, δεν ξέρω ΑΝ γνώριζαν ότι το 80% όσων μας δάνεισαν…τα έτρωγαν συγκεκριμένα «εμπριμέ» πολιτικά «σκουλίκια». Δεν ξέρω το ΓΙΑΤΙ αφού «έβλεπαν» ότι το χρέος…«ανεβαίνε» συνέχιζαν να μας…δανείζουν-είναι για το βιβλίο Γκίνες), να ζητήσει λοιπόν ΣΒΥΣΙΜΟ (ή όποια άλλη…δόκιμη…ορολογία θέλουν) 100 δις.
Να ΖΗΤΗΣΕΙ…επιμήκυνση (μάθαμε καινούργιους…όρους) 5 ετών ΚΑΙ αποπληρωμή των υπόλοιπων…ανάλογα με την…ανάπτυξη της ΧΩΡΑΣ.
ΑΝ δεν ΔΕΧΤΟΥΝ επιστροφή στη Δραχμή.
ΝΕΑ αρχή…«πατώντας»…κάπου!!!
Θα μου απαντήσεις, φίλε: ΘΑ…«μπούμε σε φτώχεια». ΘΑ…«βουλιάξουμε». ΘΑ έχουμε…«θύματα». ΘΑ…«χρεοκοπήσουμε»!!!
ΜΑ, συντροφάκι μου, ΣΗΜΕΡΑ με το Ευρώ ΤΟΥΣ, τι…σκατά έχουμε;;;
Μήπως ΔΕΝ έχουμε…φτώχεια;;;
Μήπως ΔΕΝ έχουμε…βουλιάξει;;;
Μήπως ΔΕΝ έχουμε…«θύματα»;;;
Μήπως ΔΕΝ έχουμε…χρεοκοπία;;;
Κάνοντας ΑΥΤΗ την κίνηση, φίλε σύντροφε-Πρόεδρε, θα «δεις» ΠΩΣ:
ΚΑΙ…κώλοι θα…σφίξουν!!! 
ΚΑΙ θα πηδήξουν απ΄τα κεραμίδια οι ΚΚΕδες και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
ΚΑΙ «σχέδια» Μάρσαλ θα…παρουσιασθούν!!! Σχέδια Μάρσαλ ΟΧΙ σαν του 1947 που το 80% το…«έφαγαν» 10 με 15 οικογένειες παρέα με τη…γκόμενα του Μάρσαλ τη Φρειδερίκη!!!
ΚΑΙ την αξιοπρέπειά μας θα ΞΑΝΑ αποκτήσουμε.
ΚΑΙ θα καταλάβουν επιτέλους πως ο…δίμετρος…Τσολιάς κάτω απ΄τη φουστανέλα «κρύβει» «τουλούμπα» 20…πόντους και…βάλε.
ΚΑΙ θα «αδειάσει» η Χώρα από τους λαθρομετανάστες ακόμη ΚΑΙ από τους νόμιμους μετανάστες!!!
ΚΑΙ θα δείξεις πως το…λέει η «περδικούλα» σου.
ΚΑΙ ο θυμωμένος, οργισμένος, απογοητευμένος, πληγωμένος, προδομένος κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα κάνει το 12,5% ΠΑΛΙ 40%
ΟΛΑ τα πιο πάνω στα γράφει ένας σύντροφος που θα…«κλείσει» τελευταίος την «πόρτα» του ΠΑΣΟΚ.
Κάποιος που ΠΟΤΕ’ δεν ζήτησε…«αντιπαροχή» για τις «ώρες ζωής» που του χρωστάει ο Τσοχατζόπουλος, ο Λαλιώτης, η Βάσω, ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος κι΄άλλα…«ανθρωπάκια» (και είναι πολλά μα…πάρα πολλά ΑΥΤΗΣ της… «συνομοταξίας»)
Κλείνοντας θα σου πω κάτι από πείρα.
Εκείνοι που θέλουν «ηγέτες» με μέση από πλαστελίνη είναι οι 500 περίπου οικογένειες του «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» με τους συν αυτώ.
Εκείνοι που θέλουν ηγέτες άντρες με βαριούς…αδένες, και στα Ελληνικά, με βαριά…παπάρια, είναι τα υπόλοιπα 9.500.00 Έλληνες.
Κάνε, ΑΝ μπορείς και ΑΝ θέλεις, ότι έκανε και ότι ΘΑ έκανε ο… αρχιδάτος ΑΝΤΡΕΑΣ (με τα όποια του ανθρώπινα λάθη, ανθρώπινες αδυναμίες και ανθρώπινες παραλήψεις) και οι πολλοί …θα είναι μαζί ΣΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: