Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

1967-2012>Διεφθαρμένο Πολιτικό Σύστημα

Και...ΜΕ...ρωτάω: Μόνο ΤΟΥ έγινε;;
Επτά (7) χρόνια στέρησε απ΄τον Λαό: Ελευθερίες, απόδοση δικαιοσύνης, λαϊκά αισθήματα ΚΑΙ...πόσα άλλα που θα μπορούσα να αραδιάσω!!
Ήρθε η...Μεταπολίτευση.
Όλοι οι ασχολούμενοι από ελάχιστα μέχρι ΚΑΙ...τα «μπούνια» με την πολιτική έγιναν ξαφνικά...ΟΛΟΙ...«αντιστασιακοί».
Ασχολήθηκαν ΟΛΟΙ (συν τους...κολλητούς, συν τους...φίλους, συν...τους συγγενείς, συν τις γκόμενες και τους...γκόμενους) με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Με τα κόμματα. Με την εναλλάξ...άλλοτε...ΕΞΟΥΣΙΑ και άλλοτε...ΑΡΧΗ!!!
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ...«ΕΛΕΓΑΝ» πως...ΘΑ...παλέψουν να δώσουν ό,τι είχε χάσει ο ταλαιπωρημένος, διωγμένος, κατατρεγμένος και βασανισμένος Ελληνικός Λαός. Στο μυαλό του ΟΜΩΣ είχαν...«άλλα».
Το 90% απ΄ΟΛΟΥΣ αυτούς, άγνωστοι μέχρι τότε, έγιναν ΕΠΩΝΥΜΟΙ και ενίοτε ΣΥΝΩΝΥΜΟΙ με την Εξουσία ή με τους εξουσιάζοντεςή με το...«σύστημα»
Το 90% ΟΛΩΝ αυτών, παιδιά βιοπαλαιστών που ο πλουσιότερος απ΄τους πατεράδες τους...άντε να είχε ένα FIAT...1200 κυβικών.
ΣΑΝ και μένα, τον...«σύντροφό» τους...ΤΟΤΕ.
ΣΗΜΕΡΑ: Το 60% απ΄το ΤΟΤΕ 90% ΟΛΩΝ αυτών έχουν: Ο πιο...μαλάκας μια...Πόρσε και ένα τεσσάρι στην Κηφισιά. Ο πιο έξυπνος κότερο-βίλα-Φιλιππινέζα και ενίοτε έναν...μελαχρινό.
ΟΛΟΙ αυτοί...ΟΛΑ αυτά τα χρόνια μέχρι και το...πρόσφατο ΧΘΕΣ προσπαθούσαν...«ασμένως» να...«σώσουν» το...«πόπολο» ΕΜΕΝΑ. Από ΤΙ να ΜΕ σώσουν ακόμα ΔΕΝ έχω καταλάβει!! (ΙΣΩΣ απ΄τους ίδιους)
ΟΛΟΙ αυτοί «λάμβαναν» μέτρα, ψήφιζαν νόμους, πάσχιζαν να βελτιώσουν τη θέση του...ανεξάρτητου και περήφανου Λαού στο Διεθνές γίγνεσθαι.
Απ΄το 1974 μέχρι σήμερα (τότε ήμουν 34 χρονών και με ένα στρατοδικείο στην πλάτη) είδα και άκουσα πολλά.
«Μέτρα» για τους ΜΗ προνομιούχους
«Μέτρα» για τα περήφανα γηρατειά
«Νόμους» για τον εκσυγχρονισμό του Κράτους.
Επανίδρυση του Κράτους και «κόντρα» επανίδρυση!!
«Νόμο» περί «ευθύνης Υπουργών» (ξέχασαν μετά το «περί» ένα...ΜΗ)
«Δάνεια», «Δάνεια», «Δάνεια»
Σαράντα Χρόνια της...«αρπαχτής»
Σαράντα Χρόνια ΝΕΑ...«τζάκια»
Σαράντα Χρόνια πολιτικό-οικονομικό...«σαφάρι», «τουρλουμπούκι», «αλλα-ξεκωλιές»
Σαράντα Χρόνια «βοήθειες» απ΄τη...μαμά...Ευρώπη...μπας και γίνουμε «άνθρωποι»
Μεσογειακά Προγράμματα
Επιδοτήσει επί επιδοτήσεων με 4 Ευρωπαϊκά «πακέτα»
ΟΛΑ αυτά «έπεσαν» στη Χώρα και τα «διαχειρίστηκαν» ΟΛΟΙ οι προαναφερθέντες που πάσχιζαν απ΄το 1974 να μας...«σώσουν»
Μετά 40 χρόνια διαχείρισης της έρμης τούτης ΔΩ Χώρας απ΄τα παραπάνω ΕΜΠΡΙΜΕ...πολιτικά...«ανθρωπίδια», η Χώρα «έφτασε» να χρωστάει 400δις €. Τι να 'γινε τάχα;;
Γιατί ΡΕ επί 40 χρόνια διοικούντες ΜΕ; Γιατί ΡΕ...κάποιοι απ΄τους πολλούς να πεθάνουν από...«πείνα» και κάποιοι από ΣΑΣ τους λίγους να πεθάνετε απ΄το πολύ « φαΐ»
ΙΔΙΕΣ...«αφετηρίες» είχατε με...ΜΑΣ την «πλέμπα» ΡΕ σκουλήκια.
Αλλοτριωθήκατε ΡΕ καθίκια.
Μαζί ΚΑΠΟΤΕ κάναμε «παρέα», μπάνιο στην Λούτσα και στο Καλαμάκι.
Εγώ ρε συνεχίζω να κολυμπάω στα ίδια μέρη για να μπορείς ΕΣΥ παλιο-ρεμάλι να κολυμπάς στη...«Μύκονο», παρέα με τον...Λαλάκη
ΓΙΑΤΙ ΡΕ...κωλόπαιδο;;
Είμαι ευχαριστημένος ΟΜΩΣ για ένα λόγο. ΕΓΩ θα πεθάνω φυσιολογικά (αν δεν πεθάνω από πείνα) έχοντας μείνει ΑΝΤΡΑΣ και έχοντας δημιουργήσει φτωχή μεν αλλά υγιή οικογένεια. ΕΝΩ...ΕΣΥ, ρε, θα πεθάνεις...«πρόωρα» ή από έιτζ ή από καημό της ΜΗ...«φυσιολογικής» οικογένειας.
ΣΕ...σιχαίνομαι, ρε, και σε λυπάμαι ερπετό γιατί ΟΣΟ ψηλά κι΄ΑΝ ανέβηκες έρποντας και με τα κέρατά σου, ΠΟΤΕ δεν θα ΄θελα να ΄μαι στην θέση ΣΟΥ και να΄χω το...«αρρωστημένο» ΣΟΥ μυαλό...

«ΣΥΝΤΡΟΦΕ» της...Μεταπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: