Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Στο 99% των ταγών της Δικαιοσύνης

Αδέλφια-συνάνθρωποι-συνεργαζόμενοι-συνσυνταξιούχοι Έλληνες Δικαστές ΠΟΥ...χθες κατεβήκατε σε απεργία (και που θα κατέβετε και αύριο)
ΑΝ:
Εσείς που το δύσμοιρο το «πρεζόνι» ΟΤΑΝ κλέβει 10€ για την «πρέζα» του, για την εξάρτησή του, σε 4 ώρες, τον χώνετε μέσα...
Εσείς που για τον χρεοφειλέτη των 2500€ δίνετε εντολή, σε 4 ώρες, να του κατάσχουν το κρεβάτι και τις καρέκλες...
Εσείς που επιτρέπετε στον τοκογλύφο (Τραπεζίτη ή μη), σε 4 ώρες, να ΜΟΥ κατάσχει το σπίτι...
Εσείς που, λόγω της κρίσης, δεν δούλεψε το...μεζεδοπωλείο ΜΟΥ και χρωστάω στο...Κράτος (ΙΚΑ ή Εφορία) 7.000€, δίνετε εντολή, σε 4 ώρες, να με συλλάβουν...
Για ΟΛΑ τα παραπάνω, νομίμως, ΣΩΣΤΑ πράτετε.
Είστε εσείς ΟΜΩΣ...ΠΟΥ σ΄εκείνους που σας «κατέβασαν» σε απεργία γιατί σας έκλεψαν τα δώρα, σας έκλεψαν μέρος του μισθού, της σύνταξης και του επικουρικού σας, σας έκλεψαν τα όνειρα ΚΑΙ τις ελπίδες σας, στους...32 ή...42 ή 102 ή 1102 «εμπριμέ» πολιτικούς με τους φίλους-συγγενείς ΚΑΙ γκόμενες ΑΦΗΝΕΤΕ να...«παρέρχονται» «4» ή και «10» χρόνια για...«ελεγχθεί»;;; το...ΑΛΗΘΕΣ!!!
Και...ΠΟΥ στα «4» ή «10» αυτά χρόνια, αδέλφια, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ...αυτοί (εκ του αποτελέσματος) θα...«πετάξουν», ξεδιάντροπα, μια...«εύγευστη», αλλά...ΝΟΜΙΜΗ, δικαιολογία και...ΠΑΠΑΛΑ!
Μια δικαιολογία, αδέλφια, σαν ΑΥΤΗ που άκουσα από τον Βουλευτή ΜΑΣ κύριο Μελά απ΄τις ειδήσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στις 25/9/12. «Έβγαλε»...λέει...τα λεφτά που πήρε απ΄την πώληση του Ιατρείου του, στο εξωτερικό για να βοηθήσει μέλος της οικογένειάς του να κάνει...μπίζνες. Επί δυο χρόνια και μέχρι σήμερα...λέει...ΔΕΝ τα «κατάφερε» το μέλος της οικογένειάς του να κάνει...μπίζνες και σκέπτεται...λέει...ο Βουλευτής ΜΑΣ να τα...ΞΑΝΑφέρει πίσω τα λεφτά (Αυτά, βέβαια, μόλις τον...«έκραξε» ο...τύπος)
Με πείσατε κύριε Βουλευτά ΜΑΣ και για το Νόμιμον ΚΑΙ για το «ηθικόν»
Με...παρεμφερεί...«αδιάσειστα» στοιχεία ΘΑ πείσουν και ΣΑΣ αδέλφια Δικαστές και οι 32 ή 42 ή 102 ή 1102...«μάγκες»
ΟΛΑ και για ΟΛΟΥΣ τους παραπάνω...είναι νόμιμα...και έτσι (όπως λέει ο θυμόσοφος υπέροχος λαός μας) θα ζήσουμε...εμείς...«πεινώντας», «διψώντας», «λιμοκτονώντας», «απεργώντας» ΚΑΙ αιμοδοτώντας (απ΄το...ΤΙΠΟΤΑ...που μας άφησαν) για την σωτηρία της Χώρας, και ΑΥΤΟΙ θα...ζήσουν...καλύτερα!!!
Οι πολιτικοί, σ΄αυτή τη Χώρα, με τι πολιτικές του μας...«γέλασαν» διαχρονικά, εκμεταλλευόμενοι: την ευαισθησία μας, τα πιστεύω μας και τον κομματικό...μαζοχισμό μας.
Οι Έλληνες πολιτικοί ΜΑΣ...τέλειωσαν!
Αδέλφια Δικαστικοί «είναι» η ώρα ΣΑΣ.
Είστε η ΜΟΝΗ και η...τελευταία ΕΛΠΙΔΑ αυτού του...ταλαιπωρημένου-προδωμένου-λεηλατημένου-απαξιωμένου και σκυλευμένου...ΑΛΛΑ...ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΛΑΟΥ.
Στο χέρι σας είναι αδέλφια ΑΡΚΕΙ να...ψάξτε (είναι εύκολο για σας αν το αποφασίσετε)
Και...ΑΝ...ψάξτε να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε πάνω από 3500 φυσικά πρόσωπα «πατριωτών» μας (πιράνχας), που «έβγαλαν» ΕΞΩ νόμιμα (δεν αναφέρομαι στα...«μαύρα») ΠΑΝΩ από 1 εκατομμύριο ευρώ...έκαστος!!!
Σώστε την πατρίδα, αδέλφια.
Διατάξτε να «αποδώσουν» ΟΛΟΙ αυτοί τα ΦΟΡΟΚΛΕΜΕΝΑ συν τους τόκους.
ΕΤΣΙ και η Χώρα θα σωθεί
ΕΤΣΙ και τα Δώρα θα επιστραφούν
ΕΤΣΙ και το...«ξέσκισμα» στους μισθούς, συντάξεις και επικουρικά θα αποκασταθούν
ΕΤΣΙ και θα κλείστε τα στόματα όποιων απαξιώνουν το θεσμικό σας λειτούργημα
και τέλος ΕΤΣΙ θα...«αναβιώσετε» (για την νεολαία μας) τους Τερτσέτη και Πολυζωϊδη!!!

ΔΕΝ πάει άλλο αδέλφια.
Χώρα με «έλλειμμα Δικαιοσύνης» και «περίσσευμα»... ανομίας είναι νομοτελειακά σίγουρο πως «χάνεται» κι΄ΑΥΤΗ και ο ΛΑΟΣ της.

Ήρθε ΠΛΕΟΝ η ώρα ΣΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: