Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Οι «μαυραγορίτες» είναι ΕΔΩ και πίνουν το αίμα του παραγωγού ΚΑΙ του καταναλωτή

Στην αγορά επικρατεί «απαράδεκτη» κατάσταση. Οι...«επιτήδειοι» κάνουν...ΠΑΡΤΙ!!! Τους...«βολεύουν», τους το...«επιτρέπουν» οι, ΠΡΟ 40 χρόνια, Νόμοι. Είναι για το βιβλίο Γκίνες: η κατανάλωση καταβαραθρώνεται και οι τιμές σε ΟΛΑ τα είδη και το σημαντικότερο στα είδη ΠΡΩΤΗΣ ανάγκης ανεβαίνουν (κατεβάζοντας ΕΤΣΙ...και το ηθικό...ΚΑΙ το...ανήθικο του πολίτη!!!)
Θυμίζει...«κατοχή»
Οι «μαυραγορίτες» εν...όψει!!! Σήμερα «εξευγενίστηκαν». Δεν είναι «σικ» το «μαυραγορίτης. Τους αποκαλούμε...«μεσάζοντες»-«καρτέλ»-«αεριτζήδες» ΚΑΙ...«μάγκες». Και ξέρεις, αδελφέ, είναι ΟΛΟΙ τους...«αόρατοι». Είναι...«άγνωστοι», είναι...«άτρωτοι».
Πενήντα (50) χρόνια ακούω...προεκλογικά...απ' τους ΕΜΠΡΙΜΕ πολιτικούς «σωτήρες» ΘΑ...«πατάξω» τους μεσάζοντες που...«πίνουν» το αίμα του παραγωγού ΚΑΙ του καταναλωτή («καρτέλ»). Βλέπετε μάθαμε και ξένες εκφράσεις...ελληνοποιημένες.
Την συμφωνία για να κρατούν τις ίδιες τιμές π.χ οι...«γαλατάδες» τις λέμε «καρτέλ». Πολλοί το ακούνε, λίγοι το καταλαβαίνουν.
Έτυχε πριν 6-7 χρόνια να πιάσουν κάνα-δυο...«κουμπάρους» με βαλίτσα των δυο (2) εκατομμυρίων Ευρώ.
ΈΞΩ απ΄ένα...«γαλατάδικο». Τους «φόρεσαν» χειροπέδες. Φώναξαν τα κανάλια για να τους...«δείξουν» (ΝΑ εμείς οι...«έντιμοι» πιάσαμε τους...«ανέντιμους»)
Σε δυο βδομάδες τους...«βγάλανε» έξω. Από τότε και για 7-8 χρόνια μέχρι σήμερα ΔΕΝ άκουσα ΤΙΠΟΤΑ για τους...«κουμπάρους».
Γέμισε, αδέλφια, η...«αγορά»...κουμπάρους
Γέμισαν οι εφορίες...κουμπάρους
Γέμισαν οι αρχαιολογίες...κουμπάρους
Γέμισαν τα Δασαρχεία...κουμπάρους
Γέμισε η...ΨΥΧΗ μας...κουμπάρους
Με τόσους...«κουμπάρους» ήταν επόμενο η οικονομική ΚΡΙΣΗ.
ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν βλέπει ή δεν θέλει να δει, ή δεν τον βολεύει να το πει ΤΟ...ΤΙ...«έφεραν» ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι...«κουμπάροι» στην δύσμοιρη Χώρα.
Την...κρίση...ΑΞΙΩΝ!
Και ΟΤΑΝ υπάρχει κρίση ΑΞΙΩΝ σε μια Χώρα ξεκινάει η...ΑΡΧΗ του ΤΕΛΟΥΣ του Κράτους-του Έθνους-του Λαού.
Κι΄ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: