Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κουβαλάμε την «κατάρα» της πολιτικής «συγκάλυψης»

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι Τράπεζες είναι το κυρίαρχο «εργαλείο» ενός Κράτους. Γ΄αυτό «κάθε φορά» ΝΑ 28 δις € για να «σωθούν» οι Τράπεζες, ΝΑ 30...ΝΑ 50 δις για να «σωθούν» οι Τράπεζες και...δώσ΄του να ΄χει. Σωστά το Κράτος «δίνει» για τη «σωτηρία» του «εργαλείου» του. Σωστότερο βέβαια θα ΄ταν το Κράτος να τα «δίνει», όσα κάθε φορά δίνει, για την ΔΙΚΑΙΗ-ΣΩΣΤΗ-ΕΝΤΙΜΗ-ΜΗ κερδοσκοπικό σκοπό και στόχο των... ΤΡΑΠΕΖΙΤΏΝ. Σωστότερο, βέβαια, θα΄ταν να κάνει ότι έκανε με την...«πλέμπα», το Κράτος.
Εμένα, την «πλέμπα» με ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ να «δώσω» τα δώρα μου και τα κομμάτια απ΄το μισθό και σύνταξή μου. ΤΙ έκανε το «αδέκαστο» κράτος με τα υπερκέρδη των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ; Τους «ρώτησε» ΑΝ «επένδυσαν» ΕΣΤΩ και μέρος αυτών στις Τράπεζές τους; Τους «ρώτησε» ΠΟΥ τα έχουν τοποθετήσει;;;
Γιατί, ρε, δυο μέτρα και δυο σταθμά; Τι είδους Δημοκρατία είναι ΑΥΤΗ; Γιατί, ρε, με...θεωρείται λεύκον Απάτσι;
Γιατί, ρε, με «θέλετε» στα...τέσσερα; Γιατί, ρε Δημοκράτες ΚΑΙ ΣοσιαλΗστές, «ξεχάσατε» ΚΑΠΟΙΟΥΣ που συνελήφθησαν με πέντε (5) εκατομμύρια € σε βαλίτσα;
ΚΑΠΟΙΟΥΣ υψηλά ιστάμενους που μοίραζαν επωνύμως και σε επωνύμους χρήματα για ΜΚΟ απ΄το Υπουργείο Πολιτισμού;
ΚΑΠΟΙΟΥΣ βουλευτές που έχουν βγάλει ΕΞΩ (κατά που έλεγε ο...Ιωσήφ ελληνικής καταγωγής Βουλευτής Ελβετίας) 100 και 200 χιλιάδες € (δεν ήσαν πολλοί απ΄ότι έλεγε ο...Ιωσήφ) καμιά 60αρια.
Τι έγινε, ρε, ο βουλευτής του...ενός εκατομμυρίου; Έγινε...επιχειρηματίας και...πάπαλα το...γεγονός;
Τίποτα δεν μας σώνει αδέλφια. Και ΟΛΑ τα χρωστούμενα να μας χάριζαν ΣΩΤΗΡΙΑ δεν θα ΄χαμε γιατί κουβαλάμε την «κατάρα» της πολιτικής «συγκάλυψης» και το μεγάλο ΕΛΑΤΩΜΑ της φυλής μας...τη ΛΗΘΗ.
Για το ΑΛΗΘΕΣ όσων λέω, αδέλφια, «ρίξε» μια ματιά με προσοχή στα παιδιά των πρωτο-δευτεροκλασάτων ΟΛΩΝ των κομμάτων. ΝΑΙ...ΟΛΩΝ.
Έχουν σπουδάσει και σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού. ΑΝ δεν σας λέει ΑΥΤΟ τίποτα εμένα του ηλίθιου μου...ΛΕΕΙ.
Μην με πει κανείς...λαϊκιστή θα με πειράξει. Πέσ΄τε με...βλάκα θα το δεχθώ γιατί είναι κάτι που κάθε μέρα με αποκαλεί εμμέσως πλην σαφώς το πολιτικό μας σύστημα και ιδιαίτερα οι...ΣοσιαλΗστές του ΠΑΣΟΚ που απ΄το 1974 μέχρι και ΧΘΕΣ στηρίχθηκαν στους δικούς ΜΟΥ κι΄ άλλων ενός (1) εκατομμυρίου σαν ΕΜΕΝΑ μαλάκηδων, αγώνων και ανελίχθηκαν όλοι τους.
Σας «βγάζω το καπέλο» αντράκια μου. Με ξεγελάσατε...κουφαλίτσες!!!
Άντε για να μην σας πω να πάτε να...κάνετε...ό,τι κάνουν οι...κυρίες με κεφαλαίο...«Π»

Ο άκρατα «μαζοχιστής» ΤΕΩΣ «φίλος» σας

Καϋμενάκης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: