Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η έμμεση πλην (σαφώς) άμεση «ερμηνεία» της Δημοκρατίας του ΚΚΕ.

...του κόμματος που, κατά που λέει, εκπροσωπεί τον φτωχό, τον άνεργο, τον αγρότη, τη...νοικοκυρούλα, δόθηκε ΧΘΕΣ μέσω της παρακάτω επίσημης ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Περισσού (όπου Περισσός...άρα...ιδιόκτητα, καγκελόφρακτα με «σκοπιές» στις γωνιές, γραφεία)
«Με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μια νέα...ΑΝΗΘΙΚΗ...εκστρατεία προπαγάνδα για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό «κίνημα της πατάτας» παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Πίσω απ΄αυτό το «μανιφέστο» διερωτώμαι ποιος κρύβεται; ο...Μπακούνιν ή ο...Ροκφέλερ; Όποιος σοβαρός και νοήμων μου απαντήσει κερδίζει...ωρολόγιον!
Ό, ΤΙ δεν είναι υπό την «μπότα» της καθοδήγησης του κόμματος του λαού του ΚΚΕ είναι...ΑΝΗΘΙΚΟΝ.
ΕΛΕΟΣ πια πολιτικά...ανθρωπάκια.
ΟΥΤΕ τη λύπη μου δεν αξίζετε, «πλουτοκράτες»-επιχειρηματίες του πιο σύγχρονου τυποεκδοτικού συγκροτήματος. Τέλος θα ήθελα μια απάντηση απ΄το Γραφείο Τύπου του αδιάφθορου ΚΚΕ για κάτι που ελέγετο μετά το 1989 και...«ξέφτισε» στο διάβα του χρόνου ΟΠΩΣ όλα ξεχνιούνται απ΄τους αλήσμονες Έλληνες. Το κτίριο που σήμερα είναι το υπουργείο Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας και ΤΟΤΕ επί Χούντας ήταν το κολαστήριο της «Μπουμπουλίνας» των τραγουδιών του κομμουνιστή Μίκη, ήταν, λέγανε, ιδιοκτησία του ΚΚΕ και επωλήθη, λέγανε, στο κράτος με πρωθυπουργό ΤΟΥ τον Μητσοτάκη, με ΠΟΛΛΑ λεφτά, λέγανε, ΤΙ έγιναν τα λεφτά συναγωνιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: