Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η πρότασή μου για τους «58»

Αγαπητοί φίλοι,
ας μην ασχολούμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το ΝΕΟ πολιτικό ΜΙΝΙΟΝ έχει διαγράψει την χρεοκοπία του εν τη γενέσει του και θα ΄ρθει όσο νωρίτερα γίνει Κυβέρνηση. Οι μόνοι που δεν το ΄χουν αντιληφθεί είναι το ασεβές, αμετροεπές και προκλητικό προσωπικό του.
Φίλοι μου η Χώρα περνάει μια πρωτόγνωρη πολιτική «ξεφτίλα». Ζούμε την απόλυτη απαξία της πολιτικής και των πολιτικών.
Έρχονται καταιγιστικά φαινόμενα για τη Χώρα και τους πολίτες της.
Απέναντι σ΄ΟΛΗ αυτή την κατάντια βρίσκεται η πρωτοβουλία των «58»
Είναι πρωτοφανής η αποδοχή του εγχειρήματος σ΄ΟΛΗ την Ελλάδα απ΄ΟΛΟΥΣ τους βαθιά καταθληπτικούς, απογοητευμένους και οργισμένους πολίτες που περιμένουν στο 'να πόδι, όπως το 1974, με την ελπίδα μιας νέας διακήρυξης από έντιμους ανθρώπους που αγαπάνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τούτο τον έρμο τον τόπο.
Μια διακήρυξη με όραμα, με οργανόγραμμα, με χρονοδιάγραμμα, με κοινωνικό πρόγραμμα, με θεμιτούς και εφικτούς στόχους, με δίκαιο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, με ελεγκτικούς μηχανισμούς και διαχειρίσιμο Δημόσιο.
Οι Εθνικές Εκλογές οσονούπω πλησιάζουν.
Με την προκήρυξη εκλογών, όποτε κι΄αν είναι, μετασχηματίζεται η πρωτοβουλία σε ΚΟΜΜΑ, αλλά ΔΕΝ λαμβάνει μέρος σ΄ΑΥΤΕΣ τις εκλογές.
Ετοιμάζεται για τις επόμενες που θα είναι το πολύ σε 6 με 8 μήνες και μετά την εκκωφαντική πτώση της όποιας Κυβέρνησης κι΄ΑΝ εκλεγεί!!!
ΤΟΤΕ, φίλοι, θα είναι η ώρα ΜΑΣ και τότε ΔΕΝ έχουμε «δικαίωμα» να χάσουμε. Κι΄ΑΥΤΟ όχι για ΜΑΣ αλλά για την πατρίδα. Κι΄ΑΥΤΟ εξαρτάται από ΜΑΣ και μόνον από ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: