Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Προτροπή-Συμβουλή προς...πολιτικούς...ναυτιλομένους...ΠΡΟΣ...άγνωστα...Λιμάνια

Aποτυχία ΔΕΝ είναι να ...πέφτεις. Αποτυχία είναι να ΜΗΝ σηκώνεσαι!
Τις...περιουσίες ΔΥΣΚΟΛΑ τις φτιάχνεις. Πιο δύσκολα τις ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ!
ΟΠΟΙΟΣ πολιτικός άντρας δεν τα 'χει κάνει «μπούσουλα» ΑΥΤΑ...ΔΕΝ...κάνει για ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ.
Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, όσο και οι οργισμένοι που...«ακούμπησαν»...ΣΥΡΙΖΑ, τα ΄χουν «χαμένα».
Είναι «ζαλισμένοι» ΚΑΙ...περιμένουν. Μπερδεύονται-αγνοούν και αδιαφορούν για «ομάδες» ΟΠΩΣ: «Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα», «Αριστερή Πρωτοβουλία», «Κίνηση των 75», «Ομάδα των 10», «Κοινωνική Συμφωνία», «Νέα κίνηση της Αννούλας», «εκσυγχρονιστές» και πλείστες άλλες πολιτικές...«παπαρδέλες».
ΑΚΟΜΑ περισσότερο θυμώνει τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ η...«ΑΚΙΝΗΣΙΑ» της...«κίνησης-ομάδας» των πολιτικά αχαρακτήριστων, αχάριστων, αγνομόνων και εξαφανισμένων που κάθε λίγο και λιγάκι «βαράνε» και από μια «κούφια» ντουφεκιά: Λαλιώτης-Β. Παπανδρέου-Πάγκαλος-Φλωρίδης-Γιαννίτσης-Σκανδαλίδης-Χρυσοχοϊδης-Βερελής-Χριστοδουλάκης και λοιποί του είδους.
ΟΛΟΙ, κύριοι, εσείς ή οι περισσότεροι ΠΟΥ (τελικά και εκ του αποτελέσματος) μετρήσατε το μπόι σας στον ίσκιο σας στις 5 το απόγευμα καλοκαιριάτικα, ΗΡΘΕ η ώρα να...αποφεύγετε τον...ΗΛΙΟ!!!
Σοβαρευτείτε-μονιάστε-ενωθείτε-«βρέστε ΤΑ»
«Βγείτε Αντρίκια» και ζητείστε ΣΥΓΝΩΜΗ απ΄τον Ελληνικό Λαό για τις ολιγωρίες και τα λάθη που ΚΑΝΑΤΕ απ΄τις θέσεις ευθύνης ΠΟΥ εμείς σας είχαμε δώσει. Πείτε, επιτέλους, ΑΛΗΘΕΙΕΣ, κι΄ας πονέσουν, στον Ελληνικό Λαό. Παρουσιάστε ΕΝΑ θεμιτό, εφικτό και με χρονοδιάγραμμα, κοινωνικό και ανθρώπινο πρόγραμμα...ΟΛΟΙ...ΜΑΖΙ!!!
Το 60% του Έλληνα...κουράστηκε, προδόθηκε, απογοητεύθηκε, θύμωσε και αγανάκτησε από...άτομα (με ιδιοτελή ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ προσωπεία) και ΟΧΙ από...ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
Η Χώρα έχει ΑΝΑΓΚΗ από...ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΟΧΙ από «κομματικούς»...πολιτικούς!!!
Η προσπάθεια απαξίωσης της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ είναι ΟΛΕΘΡΙΑ για την Χώρα ΚΑΙ για την Δημοκρατία.
Αναλάβετε, κύριοι, τις ευθύνες σας.
Τις ευθύνες: του...χτες, του...σήμερα και του...αύριο.
Και είναι ΠΟΛΛΕΣ και ΜΕΓΑΛΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: